Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás ez,egy átlagos család centikus nő megtalálása?
Figyelt kérdés
40 éves sportos alkatú férfi vagyok. Nincs gyerekem,van saját házam,autóm,egyedül élek.Gyermektelen nőt ,szeretnék aki még bevállalna nekem egyet.Ne legyen kövér,ne legyen ribi,egy teljesen átlagos,családcentrikus nő kellene. De vagy olyannal futok össze,aki nagyon a pénzre utazik és én kevés vagyok neki,vagy olyannal akit én nem bírok elviselni,mert igénytelen...2023. okt. 28. 09:48
11/19 anonim válasza:
10: Számtalan nő van, aki 20 éves kora óta hiba keres ehhez párt. Hány férfi akar ma családot, gondolkodj, vagy közülük is hány alkalmas rá egyáltalán...
Meg eleve úgy kalkulálsz, mintha egy nőnek minden férfi automatikusan vonzó lenne szexuálisan is.
A legtöbb ember itt akad el, akinek ő vonzó, az neki nem, vagy fordítva.
13/19 anonim válasza:
Igen, nagy. Főleg, mivel te lényegében egy konkrét szerepre castingolnál jelölteket, nem egyenrangú társat keresel.
14/19 anonim válasza:
13
Ja, az emberek általában tudják, hogy milyen paraméterekkel rendelkező párt akarnak. Én pl olyan férfit kerestem, aki liberáis és nem akar gyereket. Ezek az elvárások hol zárják ki az egyenrangúságot? Nem értem.
15/19 anonim válasza:
Épeszű nő nem vállal gyereket egy korodbelivel, mire megszületik, leszel vagy 45 éves.
16/19 anonim válasza:
Legalább öt éve együtt kellene lenned ezzel a nővel, hisz 40 éves vagy. Ez az utolsó időszak amikor egy felelős ember gyermeket vállal hiszen meg is kell tudni élni azt, hogy az a gyermek felnő, lábra áll, az minimum 30 éves életkor, úgyhogy húzz bele. Én a helyedben társkeresőkön fityegnék és nagyon hangsúlyoznám, hogy olyan nőt keresek aki szintén azonnal belevágna a családalapításba, nem köntörfalaznék mert erre neked már nincs időd.
17/19 anonim válasza:
Szerintem a fiatalabb nőkből kell választanod. Viszont nem tudom, hogy 25-30 éves egy 40- essel ha kezd is( miért ne) az gyereket akar. Vagy azzal kezdesz aki ennyi idős, de akkor nagyon bele kell húznod és kevés lesz aki ennyi idősen rövid ismeretség után szülni fog.
18/19 anonim válasza:
Eléggé ki vagy szaladva az időből, ha 40 vagy és még partner sincs a láthatáron. Ez a hajó már vaalszeg elment.
19/19 anonim válasza:
Ha csak ennyi az elvárás az valóban nem sok, de az érdekes hogy ennyi idősen nincs senkid, lehet van valami a személyiségeddel ami nem túl előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!