Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó elvárás az hogy egy pasi legyen kigyúrt és gazdag?
Semmilyen elvárás sem jó, vagy rossz, legfeljebb csak irreális, de mindenkinek joga van bármilyen elvárást támasztani és szelektálni. A "piac", azaz a létrejövő párkapcsolatok mennyisége és minősége majd megmutatja, hogy irreálisak-e az elvárások, vagy nem.
Alapvetően az, hogy edzőterembe jársz és tudatosan építed a karrieredet egy nagyon is jó irány úgy általánosságban az életben, nem csak nőszerzés szempontjából.
Attól függ, milyen kapcsolatot keres a nő, és hogy ő maga mit tud nyújtani.
Pl. ha neki elég egy felszínes kapcsolat (pl. csak szex, vagy nem mély hosszú távú kapcsolat), és ő maga is fullos, akkor miért ne lenne jó irány. Ha meg komoly kapcsolatot keres és ő maga csóró meg ronda, akkor azért rossz irány, mert úgyis meg fogja égetni magát vagy egyedül meghalni.
Csak amiatt nem lesz ez rossz irány, mert "nekem az a nő kellett volna, mert rá áll fel a kukim, de én nem vagyok olyan".
A nagyon izmos típus nem menő jelenleg. Inkább a 60 -75 kg közötti testalkatú pasik. A pénz meg fontos mert mindenki abból él. Ha már keres átlag 600 ezer körül friss diplomásként ; az elegendő.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!