Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észre vettétek hogy már nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észre vettétek hogy már nagy elvárás az hogy egy làny vékony legyen?

Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Már túl vagyunk ezen a korszakon.

Most már más miatt kell aggódni:

[link]

2023. nov. 1. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Korábban nagyobb volt, most inkább a fitt a menő, meg a body positivity miatt a ducik.
2023. nov. 1. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Hát ha pl te magad elhízott vagy, akkor igen, elég nevetséges/nagy elvárás, hogy a nő viszont vékony legyen.

Persze elvárni bármit el lehet, max egyedül marad az ember az elvárásaival együtt.

2023. nov. 1. 14:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok elhízott és sportolok is.
2023. nov. 1. 14:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Viszont én azt látom, hogy nagyon sok embernek nincs igénye saját magára
2023. nov. 1. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

heti 5x járok terembe, odafigyelek az étkezésre (napi 5x keveset, sok folyadék - glutén és tejfehérje allergiám van) de genetikai hiba és pajzsmirigy miatt nem tudom leadni azt a 20kg-ot

igazából nem zavar h ha emiatt elutasít egy pasi, lévén honnan is tudná első blikkre h nem lusta dög vagyok hanem csak beteg ... de szerencsére van párom :) ö nyitott volt és elfogadta h sajnos ezt dobta a gép

2023. nov. 1. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kellene ennyire szuklatokuronek lenni! 7 hónap alatt, 1500 kcal szigorúan betartott etrenddel, heti 4x1 óra mozgással kemény 4 kg-t tudtam fogyni.... A nőknél létezik olyan, hogy hormonháztartás, ami soktênyezos dolog... Nem minden dagadt nő hagyja el magát teljesen....van aki beteg
2023. nov. 1. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:

7

Pasinknál talán nincs hormonháztartás?

Egyébként nem csak a kalória számít, hanem az is, hogy mit eszel. És nyilván, van akinek nehezebben megy a fogyás, mert olyan a testalkata/beteg, de közel se mindenki ilyen, ráadásul, ha nagyon elhíz valaki, akkor azt se lehet csak erre fogni. És ez most nemtől függetlenül értendő

2023. nov. 1. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolso en azt a 20kgot 15eve probalom leadni.

Nem csak kaloriaban de mennyisegben is keves a bevitel a mozgassal sokkal tobbet adok ki megsem fogyok. Edzo es dietetikus is kepben volt evekig. Egyszeruen a szervezetem minden hulyen kaloriat zsirra alakit. Hiaba az edzes az izomtomegem nem lesz tobb nem alakul at benne a zsir izomma...

2023. nov. 2. 12:28
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Nem mondtam, hogy neked ne lenne problémád.

Egyébként, ha többet adsz ki mozgással, mint beviszel 15 éven keresztül, akkor valami ott el van számolva. Az energiamegmaradás miatt nem lehet több energiád, mint amennyit beviszel

2023. nov. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!