Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen nőt hol tudnék találni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőt hol tudnék találni? Extrák az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Sajnos internetes társkeresőkön nem találtam. Túl magasak az elvárásaim?

-Átlagos kinézetű

-Mell méret mindegy

-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)

-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése

-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni

-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).

-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.

-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)

Fogalmam nincs Tinderen pl. miért van mindenki az utazásra rá izgulva ennyire, traveladdict stb. Én utálok utazni pl. Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg. De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá.

2023. nov. 13. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
83%

"Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg."

Én is így gondoltam, pedig az élmények értékesebbek, a tárgyakat meg megunod és megy a szemétégetőbe vagy a Máltai Szeretetszolgálathoz.

2023. nov. 13. 20:57
 2/92 anonim ***** válasza:
89%
Milyen cuki, hogy nem várod el, hogy sminkeljen. De azért néha oké. Döbbenet, milyen nagyvonalú vagy...
2023. nov. 13. 21:02
 3/92 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnám, hogy magasak az elvárásaid.

A kérdésedre csak azt tudnám megírni, hogy hol ne keress!

Sajnos hasonló cipőben járok én is, csak én ferfit keresek. 🙂

Figyelem a válaszokat, talán lesz jó, értékelhető, megfogadható válasz a kérdésedre egy nőnek is.

2023. nov. 13. 21:03
 4/92 anonim ***** válasza:
79%
Bárhol van ilyen nő csak mást fog választani.
2023. nov. 13. 21:15
 5/92 anonim ***** válasza:
36%

Minden nővel lehet a szexről beszélgetni aki azt művelni is akarja veled.

Az elején derítsd ki, hogy lány barátai vannak e. 10-ből egy biztos megtudja állni, hogy ne váljon szorosabb a kapcsolata a fiú barátaival, a te döntésed, hogy kockáztatsz e.

Ha nem jössz be neki éreztetni fogja, gyakran lesz rosszkedvű, de nem fogja kimondani, hogy miattad van.

"De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá."

Ezt ne hangoztasd mert státuszromboló, hogy te még ennyit sem engedhetnél meg magadnak. De kerüld is az utazós képes nőket, mert nekik van egy kissé drága színvonal amit megszoktak.

Vagy dolgozz többet, hogy egzotikus helyekre vihesd nyaralni, addig majd elszórakoztatják a fiú barátai.

2023. nov. 13. 21:20
 6/92 anonim ***** válasza:
84%
Ezek nem magas elvarasok. Kb mint a kormany. Adok 50 milliot ha szulsz 3 gyereket. A kormany k anyukajat.
2023. nov. 13. 21:23
 7/92 anonim ***** válasza:
0%
De ha őket is beoltják minek szülni?
2023. nov. 13. 21:26
 8/92 A kérdező kommentje:
5, Köszi a választ! Ezek értelmes tanácsok!
2023. nov. 13. 21:34
 9/92 anonim ***** válasza:
91%

-Átlagos kinézetű

Szubjektív.

-Mell méret mindegy

Szubjektív.

-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)

Nem is várhatod el.

-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése.

Vajon neked rendben van?

-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni

A szexről nem beszélgetni kell, hanem csinálni. De nem önző módon, csak a saját élvezetedre koncentrálva.

-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).

Bizalmatlan típus vagy. Ez már alapból nem jó.

-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.

Ez lutrira megy. Vagy elmondja, vagy eltűnik.

-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)

Ami neked normális, az lehet, hogy neki nem, és fordítva.

2023. nov. 13. 21:36
 10/92 anonim ***** válasza:
96%

Nekem eleve fura, ha egy felnőtt ember felnőtt párkapcsolatok kategóriában a sminkelést és mellméretet egyáltalán megemlíti. A szex meg az a dolog, amiről nem beszélni kell, hanem csinálni.

A ne ismerkedjen dolog is olyan, hogy miért ne tegye? Nyilván beszámolnia nem kell róla, de a párkeresés már csak ilyen, egy vagy a sok jelentkező közül.

2023. nov. 13. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!