Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőt hol tudnék találni? Extrák az elvárásaim?
Sajnos internetes társkeresőkön nem találtam. Túl magasak az elvárásaim?
-Átlagos kinézetű
-Mell méret mindegy
-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)
-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése
-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni
-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).
-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.
-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)
Fogalmam nincs Tinderen pl. miért van mindenki az utazásra rá izgulva ennyire, traveladdict stb. Én utálok utazni pl. Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg. De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá.
Kicsit talán jobban nézek ki, mint az átlag...de kinek mi az átlag.
Egész nagy melleim vannak.
Smink...nagyon alap smink van rajtam kivéve alkalmakkor, de akkor se viszem túlzásba.
Nem vagyok bekébzelt. Az is lényeg, hogy neked rendben van e.
Bőven lehet velem beszélni a szexről és elég nyitott vagyok és aktív. Sztm is kell róla beszélni is.
Sose beszélek több pasival ismerkedés céljából, de úgyse hinnéd el.
A szó nélkül eltünés...ha nem ad rá olyan okot a másik, akkor nem szoktam csak úgy eltünni.
Normális hobbi (kinek mi az), én motorozom, kutyazom, futni is járok néha, kirándulás, vannak barátaim (igen, férfiak is...10en plusz éve), néha járok lőni...most ezek a hobbik vannak. Hiába motorozom ha pl a másik nem, akkor ennyi erővel filmezhetek is.
Utazás. Nem vagyok utazásmániás, de jártam már pár országba és minden évben egy nyaralás kell, az is aktívabb. Pl a Welnes nem érdekel, de élményfürdőbe szoktam menni.
Az emlékek, élmények sztm meg nagyon is jó dolgok...
Meg ez nem feleslegesen nem felesleges pénz kérdése. Most elég jó bevételem van, megengedhetem magamnak, de volt olyan hogy 2 hónapig egy szabadnap nélkül dolgoztam, mert nyaralni akartam menni pl. Képeket meg én abszolút nem rakok ki sehova sem.
Sztm rengeteg ilyen nő van, akiket keresel. Csak az is fontos te mit tudsz "nyújtani"?
Amúgy kövezzetek meg, de szerintem az emberek nagy része szeret/szeretne utazni, legfeljebb még nem tapasztalta meg az érzését pont az anyagi kötöttségei miatt. Ami szomorú dolog.
Én férfiként és emberként alap dolognak tartom, hogy valaki szeresse a természetet, épített környezetet, legyen igénye más kultúrák, emberek, értékek megismerésére. Legyen igénye kimozdulni a lakásból, a megszokott hétköznapokból.
Ha ezek nincsenek meg akkor rohadt hamar unalomba fog fulladni az ismeretség, ha csal ülünk otthon és csevegünk a dugásról.
#19 Hagyjuk már ezt a fizikai munkát meg "fáradt, hogy ne legyen ideje" mentalitást.
Ismerek épp elég fizikai munkást akik simán utaznak, túráznak, kikapcsolódnak. Pont azért teszik, hogy feltöltődjenek, ne csak a szokásos TV előtt döglés legyen az életük.
Nyilván nem fognak minden hétvégén Londonban kávézgatni, de azért pár havonta, évente pát alkalommal minden embernek belefér egy pár napos-hetes nyaralás még akkor is, ha nem prioritás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!