Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen nőt hol tudnék találni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőt hol tudnék találni? Extrák az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Sajnos internetes társkeresőkön nem találtam. Túl magasak az elvárásaim?

-Átlagos kinézetű

-Mell méret mindegy

-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)

-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése

-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni

-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).

-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.

-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)

Fogalmam nincs Tinderen pl. miért van mindenki az utazásra rá izgulva ennyire, traveladdict stb. Én utálok utazni pl. Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg. De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá.

2023. nov. 13. 20:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/92 anonim ***** válasza:

Alonzo Hawk 🤣🤣🤣

[link]

2023. nov. 15. 16:05
 92/92 anonim ***** válasza:
35%

#90 Ugye? Az első tervem az lett volna. Már régóta tervezgettem. Aztán idén rászántam magam, szétnéztem és majdnem sírtam. 😆

Nagyon durván elmentek az árak, drága hobby lett.

Így döntöttem a trabi mellett 😅

2023. nov. 15. 17:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!