Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőt hol tudnék találni? Extrák az elvárásaim?
Sajnos internetes társkeresőkön nem találtam. Túl magasak az elvárásaim?
-Átlagos kinézetű
-Mell méret mindegy
-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)
-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése
-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni
-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).
-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.
-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)
Fogalmam nincs Tinderen pl. miért van mindenki az utazásra rá izgulva ennyire, traveladdict stb. Én utálok utazni pl. Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg. De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá.
Amúgy fordítsunk a kérdésen. Elvárások megvannak, mit tudsz te nyújtani?
Utazni nem szeretsz mert "depressziós leszel", pénzed amúgy sincs, beszélni is csak a szexről akarsz. Nem hangzik úgy, mint egy főnyeremény.
22*
Nem tudom, én nem vagyok depressziós, amikor hazajövök 😆. Kocsi is. Nekem egy 12 éves Kiám van, lehetne jobb is, de minek...az csak egy tárgy, egy pl új kocsi se tud nekem olyat okozni amiért megveném. Ugye kinek mi.
Arra nem tudsz válaszolni, hogy te mit tudsz nyújtani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!