Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen nőt hol tudnék találni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőt hol tudnék találni? Extrák az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Sajnos internetes társkeresőkön nem találtam. Túl magasak az elvárásaim?

-Átlagos kinézetű

-Mell méret mindegy

-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)

-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése

-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni

-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).

-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.

-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)

Fogalmam nincs Tinderen pl. miért van mindenki az utazásra rá izgulva ennyire, traveladdict stb. Én utálok utazni pl. Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg. De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá.

2023. nov. 13. 20:49
 81/92 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Tehát a nő tudjon veled beszélgetni, legyen normális, szeresse a begyepesedett életmódodat, te meg bszol egy gombostűt arrább tenni a kapcsolat érdekében.

Így hozzád való nőt a büdös életben nem fogsz találni, kicsi fiam.

2023. nov. 14. 17:09
 82/92 A kérdező kommentje:
lol
2023. nov. 14. 18:33
 83/92 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondtam az elején? A kérdezőnek csak egy darab hús kell, akibe időnként bele lehet üríteni ingyen. Igazam lett? Igazam lett.
2023. nov. 14. 20:00
 84/92 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen barátnője bárkinek lehet. Az, hogy ezt leírtad azt jelenti, hogy valami kattanásod van, amiért neked nem.
2023. nov. 14. 21:38
 85/92 anonim ***** válasza:
79%

3: "Sajnos hasonló cipőben járok én is, csak én ferfit keresek. 🙂"

Tehát nem várod el, hogy sminkeljen a csávó, csak ha randira megy? Vagy ne tartson melletted 5-6 férfi szexpartnert.

2023. nov. 14. 21:41
 86/92 anonim ***** válasza:
100%

77#

Köszönöm a privát kérdéseimre itt megadott válaszaid!🙂

2023. nov. 14. 21:56
 87/92 anonim ***** válasza:

85#. Igen

3as vagyok!

2023. nov. 14. 22:06
 88/92 anonim ***** válasza:
#87 Hey, ezeket tudom hozni. Álatalában nem sminkelek és nem fűzök 5-6 csávót. Úgy általában egyet sem, mert heteró vagyok. 😆
2023. nov. 14. 22:09
 89/92 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy bogarat kellene restaurálni, de az már csoportos tevékenység, úgy elszálltak az árak. 🥲
2023. nov. 14. 22:10
 90/92 anonim ***** válasza:
50%

A bogár az az egyik legjobb restaurálási lehetőség! Jól mondod! 😉

Herbie is milyen cuki volt! 🍬

2023. nov. 15. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!