Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőt hol tudnék találni? Extrák az elvárásaim?
Sajnos internetes társkeresőkön nem találtam. Túl magasak az elvárásaim?
-Átlagos kinézetű
-Mell méret mindegy
-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)
-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése
-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni
-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).
-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.
-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)
Fogalmam nincs Tinderen pl. miért van mindenki az utazásra rá izgulva ennyire, traveladdict stb. Én utálok utazni pl. Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg. De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá.
#39 Na igen, ez odaver. :D
#37 Szerintem egy tök jó hobby, amiből tanul is az ember. :) Meg tényleg, nagyon el lehet veszni a részletekben szóval kiélhetném a perfekcionista énem. 😆
#44 Duzzogva elfogadnám. 😆
#43 Persze, azért ez rengeteg munka lenne.
Majd a következő életemben esetleg, de én nem is vagyok akkora autób*zi.
Akkor már inkább a motor, tricikli! :)
"#44 Duzzogva elfogadnám. 😆"
Elég lenne, hidd el!
A 66-os úton hasítanánk, te vezetsz, én az anyósülésen! 🤪🤘
48 igazából én se. De ezek a régiek tetszenek. Ikarus meg örök kedvenc és én még vezettem is párszor 😊.
Kotorból egy Suzuki turamotorom van:), 600as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!