Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen nőt hol tudnék találni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőt hol tudnék találni? Extrák az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Sajnos internetes társkeresőkön nem találtam. Túl magasak az elvárásaim?

-Átlagos kinézetű

-Mell méret mindegy

-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)

-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése

-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni

-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).

-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.

-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)

Fogalmam nincs Tinderen pl. miért van mindenki az utazásra rá izgulva ennyire, traveladdict stb. Én utálok utazni pl. Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg. De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá.

2023. nov. 13. 20:49
 61/92 anonim ***** válasza:

"Nyilván nem Tinderen kéne nézelődni, ami a felszínes szexpartnerkeresés Mekkája."

Ez nagyon tetszett!! 🏆

2023. nov. 13. 23:59
 62/92 anonim ***** válasza:
75%

"#56 Akkor vannak élmények, addig jó. :D"

AJJAJ!!! 👋

(☘️)

2023. nov. 14. 00:00
 63/92 anonim ***** válasza:
50%

"#57 Tudom majdnem sikerült. Azóta is készül az audi. 😅 Bár az pont nem gyorshajtás miatt volt."

☹️

Nem, én többet nem gyorshajtok, se más sem, volt egy ismerősöm, ő benne volt a hírekben, az áldozat pont az anyósülésen ült, ahol korábban én is, kirepült az ablakon. 🙄

2023. nov. 14. 00:03
 64/92 anonim ***** válasza:
50%
Magyarán, ha aznap este én ülök ott az anyósülésen, akkor én is repülök! 👼
2023. nov. 14. 00:04
 65/92 anonim ***** válasza:
50%

Én is csak egyszer próbáltam ki, hogy mire képes de nem is nyomtam meg teljesen, 220nál úgy voltam, hogy oké, úgyse fogok ennyivel soha menni.

Basszus, az kemény. Akkor szerencséd volt, hogy nem voltál akkor vele.

2023. nov. 14. 00:08
 66/92 anonim ***** válasza:
50%

De máskor meg vele voltam. Én hülye ráadásul ismertem is őt, olyan készséggel segítettek nekem amikor nem én nyomtam a gázt, csak ugye sok volt az üdítő, vitaminok, ilyesmi...

(de amúgy számtalan életveszély volt már, le professionnel)

2023. nov. 14. 00:15
 67/92 anonim ***** válasza:
50%
Húzós helyzetekből sose volt hiány.
2023. nov. 14. 00:16
 68/92 anonim ***** válasza:
50%
Bendivel is majdnem meghaltunk, ha ismered a srácot, hegymenetnek lefelé, na őrá nagyon mérges vagyok, a kérlelhetetlen...
2023. nov. 14. 00:18
 69/92 anonim ***** válasza:
50%
Ott majdnem tömegszerencsétlenség történt, mert zsúfolásig volt az autó.
2023. nov. 14. 00:20
 70/92 anonim ***** válasza:
94%
Alapvetően szerintem az a baj a kérdező hozzáállásával, hogy képtelen elfogadni azt, ha valaki valamiben másmilyen, mint ahogyan azt ő jónak látja. Pl. ha valaki szeret utazni, az csak pénzkidobás. Nem mondom, nekem sincs rá pénzem, de ettől még nem ítélem el azt, aki erre gyűjtöget. Ha ennyire nem tudsz elfogadni más álláspontokat hogy akarsz valakivel párkapcsolatban lenni? És az hol is tartozik rád, hogy a másik hogy sminkel vagy nem? Ez komolyan említésre méltóan számító szempont?
2023. nov. 14. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!