Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen nőt hol tudnék találni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőt hol tudnék találni? Extrák az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Sajnos internetes társkeresőkön nem találtam. Túl magasak az elvárásaim?

-Átlagos kinézetű

-Mell méret mindegy

-Nem várom el, hogy sminkeljen (De néha ok, mondjuk randin)

-Nincs elszállva magától, rendben van az önértékelése

-Nem prűd lehet vele a szexről is beszélgetni

-Ha ismerkedünk, akkor nem beszél mellettem még 5-6 férfival, pláne nem tart mellettem szexpartnert akivel néha összejár(Tudnátok mennyi ilyen nő van, kalandorok kíméljenek profil alatt persze).

-Ne ghostingoljon, hanem ha nem jövök be neki mondja meg.

-Normális hobbi (Nem az alvás, evés, ivás, utazás)

Fogalmam nincs Tinderen pl. miért van mindenki az utazásra rá izgulva ennyire, traveladdict stb. Én utálok utazni pl. Nem érettem sosem mi a jó abban, hogy elköltesz egy rakat pénzt arra hogy elmenj valahova aztán mikor hazaérsz már csak az emléke marad meg. De persze ha ennyi felesleges pénze van az embernek akkor hajrá.

2023. nov. 13. 20:49
 71/92 anonim ***** válasza:
100%
#68 Nem sajnos. Bár lehet, hogy akkor mégsem sajnos. 😅
2023. nov. 14. 00:27
 72/92 anonim ***** válasza:
100%
54 és meg nő is vagyok 😁😁
2023. nov. 14. 02:24
 73/92 A kérdező kommentje:
Jó tényleg a trabant nem rossz autó. Nem ezt kellett volna példának felhozni, helyettesítsétek be valami rossz autóval (Fiat multipla). Tényleg manapság már nem találni trabantot meg ladát sehol. Ami van azok rally-ba mennek.
2023. nov. 14. 02:55
 74/92 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk úgy, hogy az emberek nagy részének nem ér annyi extra erőfeszítést. Nyilván a felső osztálynak 2 hét a bahamákon meg sem kottyan. Tudom lehet olcsón is utazni, meg a Cseheknél is vannak gyönyörű középkori várak, 6-8000 ft-ért már kapsz jegyet Londonba, de aki nyomja a fizikai munkát napi 8 órába, van esetleg egy háziállata, az máris lesz elég elfoglalt, vagy fáradt hogy ne legyen számára prioritás az utazás"

Nincs ezzel semmi gond, ha magához valót keres az ember, és nem a "travel addict"-eket akarja lerángatni a maga szintjére, és ekézi őket, hogy milyenek. De mint ahogy itt is látjuk, pontosan ez történik: ha valaki kiesik a rostán akár a kinézet, akár az életmódbeli okokból, akkor csípőből nekiáll ekézni azt, akinek ő nem felelt meg, és negatívan minősíti a másikat...Ez pedig már a szánalmas kategória...

2023. nov. 14. 05:50
 75/92 anonim ***** válasza:
94%
#72 Na jó, megleptél. Azt hittem pasikkal beszélek. :D
2023. nov. 14. 05:50
 76/92 anonim ***** válasza:
90%
Uhh hát majdnem megfeleltem neki aztán írod hogy legyen normális hobbija :D Na nekem az nincs. Traveladdict meg nem vagyok mert nincs pénzem, de szeretek utazni és én értem, hogy mi a jó benne, volt ilyen tárgyfüggő exem aki szintén nem értette miért utazik valaki milyen gáz miért nem vesz inkább iphone 15öt. Nem is vagyunk már együtt :D
2023. nov. 14. 08:31
 77/92 anonim ***** válasza:
75%

Valaki írt privátba. Rendes nevem van kinn ha válaszolok látni...szóval inkább itt.

Igazából gyerek korom szép emléke valahogy az Ikarus, életembe először azt vezettem anno.

Nem fogok valószínűleg vásárolni, nem igazán az én pályám ez a felujítás se.

Amúgy buszvezető vagyok és 1 évig anno amikor leztem a Volánnál egy 260-as Ikarus busszal dolgoztam:)

2023. nov. 14. 11:28
 78/92 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak az elvárásokat nézzük, én átmennék a rostán.

Azt mondjuk nem értem, hogy egyáltalán miért van megemlítve a mellméret, pláne ha mindegy - meg hogy mi közöd van a sminkhez, de jó, ne akadjunk fent rajta.

Tehát itt vagyok én, a leírt pontoknak megfelelő nő, potenciálisan ideális társ számodra.

(Ugyanakkor eléggé átlagos vagyok, ergo rengeteg hozzám hasonló, szintén ideális nő mászkál az utcán, tehát nem azzal van a probléma, hogy ugyan hol találhatnál "jó" nőt)

Miért válasszalak téged? Mi az, amit tudsz nyújtani?

Mert egyelőre csak annyit tudok, hogy utazni nem fogunk, és gondolom hasonló "felesleges" dolgot sem. Juhé. Csábító.

2023. nov. 14. 12:30
 79/92 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége szeret utazni, így nyilván kisebb lesz a merítés. És azért az sem egy szimpatikus hozzáállás, hogy már úgy állsz valakihez, akinek egy olyan hobbija van, amit te nem szeretsz, hogy az nem normális. Mennyivel kulturáltabban, férfiasabban, ízlésesebben hangzik az, hogy "nem szeretnék olyan nőt, aki nagyon szeret utazni, mert én nem, és nem passzolnánk össze / feszültség lenne belőle" mint az, hogy "nem normális a hobbija"
2023. nov. 14. 13:15
 80/92 A kérdező kommentje:
78, Így van No utazás. Nem kell engem választani. Semmit nem tudok nyújtani mert nem cseléd vagyok, vagy fuckboy. Nem társat keresni jöttem csak kiírni egy kérdést.
2023. nov. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!