Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás a mamahoteles csajtól hogy én külön éljek a szüleimtől?
28 éves vagyok és már egy ideje beszélgetek egy csajjal. Ő és én is otthon lakunk, mert 25-30 millió egy panel, amit ennyi évesen esélytelen megvenni, a hitelkondíciók meg szörnyűek jelenleg (15m ft, 20év, 170e ft/hó).
Beszélgetéseink során csak a szokásos derült ki, kicsit anyagias (külföldi nyaralás minden évben többször, állandóan valami program legyen hétvégente etc.), de ez még annyira nem is zavar. Az viszont már igen, hogy neki elvárás kb. hogy a leendő párja külön éljen a szüleitől, miközben ő is otthon lakik és van egy VW Poloja, ennyi az össz egzisztenciája kb.
Adminisztrátorként dolgozik, gondolom ilyen nettó 350 fele kereshet, amiből messze nem megy.
Szerintetek miért elvárás számára a saját lakás?
TANULJÁTOK MÁ' +!!!!
A nő, a pici hertczehgnő, aki otthon él, biztonságban, a szülői fészekben. Neki lehet, akár 89 éves koráig is.
A férfi, aki nem vesz a havi 1M+ fizujából, max. 22 éves korára egy 3 szobás lakást, az csak egy életképtelen, csóró, lúzer, proli!
"Akinek nincs semmije, az annyit is ér."
L. János, polihisztor.
17 - Na, ez ma elképzelhetetlen szerintem. Annyira felszínes a legtöbb nő a korosztályomban (25-30), hogy az leírhatatlan.
Közben pedig full csórók és ők is mamahotelesek. Én legalább megkeresek prémiumokkal, havi nettó 600-at. Akikkel ismerkedtem, azok jó ha a felétől kicsit többet kerestek. Amivel nincs baj, de cserébe olyan elvárások vannak, hogy kb az agyam eldobom. :D Ezek full átlagos nők, semmi extra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!