Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás a mamahoteles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás a mamahoteles csajtól hogy én külön éljek a szüleimtől?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és már egy ideje beszélgetek egy csajjal. Ő és én is otthon lakunk, mert 25-30 millió egy panel, amit ennyi évesen esélytelen megvenni, a hitelkondíciók meg szörnyűek jelenleg (15m ft, 20év, 170e ft/hó).

Beszélgetéseink során csak a szokásos derült ki, kicsit anyagias (külföldi nyaralás minden évben többször, állandóan valami program legyen hétvégente etc.), de ez még annyira nem is zavar. Az viszont már igen, hogy neki elvárás kb. hogy a leendő párja külön éljen a szüleitől, miközben ő is otthon lakik és van egy VW Poloja, ennyi az össz egzisztenciája kb.

Adminisztrátorként dolgozik, gondolom ilyen nettó 350 fele kereshet, amiből messze nem megy.

Szerintetek miért elvárás számára a saját lakás?

2023. dec. 14. 14:02
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom mert hozzá nem tudtok költözni, vagy odamennél az anyjáékhoz?
2023. dec. 14. 14:34
 12/57 anonim ***** válasza:
40%
Nőként mondom, hogy dobd ki a picába ezt a némbert.
2023. dec. 14. 14:40
 13/57 Ypszilon1980 ***** válasza:
84%
Hogy neki miért az, azt nem tudom, valószínűleg nem akar szülőkkel együtt élni, ha már van párja,meg most akkor ugye hogy szexeltek, vagy kitörni akar ebből az élethelyzetből és mástól várja, stb..... nem tudom. Hagyni kell, ha neked a helyzeted ezt nem tudja most megteremteni.
2023. dec. 14. 14:42
 14/57 anonim ***** válasza:
59%
Mert még mindig vannak nők akik nem egyenlőek a férfiakkal szemben akik a régivágású férfiakra vágynak nem arra, hogy férfiként kezeljék őket
2023. dec. 14. 14:43
 15/57 anonim ***** válasza:
26%

TANULJÁTOK MÁ' +!!!!

A nő, a pici hertczehgnő, aki otthon él, biztonságban, a szülői fészekben. Neki lehet, akár 89 éves koráig is.

A férfi, aki nem vesz a havi 1M+ fizujából, max. 22 éves korára egy 3 szobás lakást, az csak egy életképtelen, csóró, lúzer, proli!

"Akinek nincs semmije, az annyit is ér."

L. János, polihisztor.

2023. dec. 14. 14:58
 16/57 A kérdező kommentje:
Én is akarok lakást venni, de még két év legalább kell hozzá. Akkor addig nőre se nézzek vagy mi? :D
2023. dec. 14. 15:11
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mamahoteles apám beleszeretett a mamahoteles anyámba, egy ideig randizgattak, aztán apám mamahotelébe összeköltöztek. Onnan dolgoztak a városban ahova építkeztek közös hitelre. Ezzel párhuzamosan esküvő, munkásszállóra költözés, a ház elkészültére 2 évvel meg megszülettem.
2023. dec. 14. 15:17
 18/57 A kérdező kommentje:

17 - Na, ez ma elképzelhetetlen szerintem. Annyira felszínes a legtöbb nő a korosztályomban (25-30), hogy az leírhatatlan.

Közben pedig full csórók és ők is mamahotelesek. Én legalább megkeresek prémiumokkal, havi nettó 600-at. Akikkel ismerkedtem, azok jó ha a felétől kicsit többet kerestek. Amivel nincs baj, de cserébe olyan elvárások vannak, hogy kb az agyam eldobom. :D Ezek full átlagos nők, semmi extra...

2023. dec. 14. 15:20
 19/57 A kérdező kommentje:
14 - Egyenlőség van, nem? Ez a 21. század mottója, a nő egyenlő a férfival minden tekintetben, akkor miért a férfi tartsa el? :D
2023. dec. 14. 15:25
 20/57 anonim ***** válasza:
60%
Mert megteheti! Én is elvártam anno, akkor is elvartam, amikor még nem éltem külön. Eleve, ha szexelni akar, akkor külön kell élnie...
2023. dec. 14. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!