Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt veszem eszre hogy 20 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt veszem eszre hogy 20 30 éves lanyok tobbsege nem szeretne gyereket de miert?

Figyelt kérdés
34 eves srac vagyok szeretnek gyereket (nem nem a csok miatt) de azt veszemmeszre hogy a lanyok tobbsege nem szeretne babat😟

2023. dec. 9. 17:45
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
93%
Haha, csak egy hónapig lennél nő (a nem agyhalott fajtából) és egyből megértenéd, mi nem akkora buli ezen nekünk 😅
2023. dec. 9. 19:41
 32/54 anonim ***** válasza:
90%
31) fyi ezt nyilván nem úgy értem, hogy aki akar gyereket, az agyhalott, sőt. Csak aki nem bírja megérteni, hogy másnak mi ebben a nope.
2023. dec. 9. 19:42
 33/54 A kérdező kommentje:
Kuldoldon az is elfogadott hogy apa marad otthon a gyerekkel azt is lehet siman. Szeritem midenre van megoldas szeritem
2023. dec. 9. 19:44
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
De nem válaszoltál. TE vállalnád-e ezt.
2023. dec. 9. 19:56
 35/54 A kérdező kommentje:
En vallalnam siman szeretem a gyerekeket meg alltaban ok is engem😀
2023. dec. 9. 20:00
 36/54 anonim ***** válasza:
93%
Oké, TE személy szerint, itt, ma, Magyarországon sutba vágnád minden eddigi munkádat, elért eredményedet és jövőbeli potenciálodat, hogy otthon maradhass mondjuk 2*3 évig 0-24 főzni, mosni, büfiztetni, pelenkázni? Légyszi tartsd észben a társadalmi megítélést is, miszerint ez mennyire b.zis / papucs dolog, a családod, barátaid, ismerőseid, boltosnéni, ügyintézők nonstop cseszegetését, az anyagi függést, ilyesmiket is.
2023. dec. 9. 20:01
 37/54 anonim ***** válasza:
93%
26) ahahahahaha a környezetemben MINDEN férfi szentül vallotta a nagy egyelőséget gyerekvállalás előtt. Mindenki sejtheti, a feleségeik pár év távlatából mennyire röhögnek ezen sírva.
2023. dec. 9. 20:04
 38/54 A kérdező kommentje:
Egy gyerek is eleg kezdesnek de igen😀 az meg hogy boltos neni vagy maok mit gondolnak az legkevebe sem erdekel en eletem nem erdekel mas mit gondol rolam max otthonrol kell dolgozni amenyit lehet
2023. dec. 9. 20:04
 39/54 A kérdező kommentje:
37 joo ne altanaositsunk akkor en vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt😎😀
2023. dec. 9. 20:06
 40/54 anonim ***** válasza:
88%

Tudjuk, mind kivételek vagytok az első szülői értekezletig.

Szerintem az eddigi válaszokból már leszűrheted, mi nem tetszik a nőknek ebben az egészben, ez volt a kérdés, nem?

2023. dec. 9. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!