Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt veszem eszre hogy 20 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt veszem eszre hogy 20 30 éves lanyok tobbsege nem szeretne gyereket de miert?

Figyelt kérdés
34 eves srac vagyok szeretnek gyereket (nem nem a csok miatt) de azt veszemmeszre hogy a lanyok tobbsege nem szeretne babat😟

2023. dec. 9. 17:45
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
94%

Ennek több oka is van. Sokkal több de kiemelem a szerintem 3 legfontosabbat.

3. Az ingatlanárak elszálltak és lakhatási válság van. Márpedig a gyerekvállaláshoz hely kell. Ráadásul most az élelmiszerárak is és minden ára elszállt, így anyagilag még nehezebb gyereket vállalni.

2. Nem olyan világban élünk már mint szüleink/nagyszüleink hogy a 8 óra munkaidő után ne lenne szó szerint semmi szabadidős tevékenység mint a gyereknevelés. A szüleim idejében internet sem volt, a gyerekkorukban meg még TV sem. Akkor tényleg nem volt más mint a gyereknevelés.

1. Egy gyerekvállalás esetén a nő az aki igazán nagyot kockáztat. Ha bebukik a kapcsolat akkor rajta marad a gyerekvállalás teher, a férfi pedig kereshet másik független nőt akit elcsábít. A nő meg nevelheti egyedül a gyereket és mellette kereshet valami omega hímet aki hajlandó gyerekes nőt bevállalni. Lásd be, ez qrva nagy kockázat a nőknek.

2023. dec. 9. 18:59
 22/54 anonim ***** válasza:
86%
Nem szeretem a gyerekeket, számomra nem életcél, a szülés minden formájától undorodok.
2023. dec. 9. 19:17
 23/54 A kérdező kommentje:
Nem jártam a tobbsegel de igy barati tarsasagban is ez a velemyen meg. Tarskereson is sokan nem akarnak 25 30 as korosztalybol
2023. dec. 9. 19:18
 24/54 anonim ***** válasza:
95%
Neked fasziként könnyű gyereket akarni, mert alig változik tőle az életed. Ég és föld a különbség, ha egy férfi akar gyereket vagy ha egy nő. A nő otthon marad vele, feladja magát, kis házimanó lesz. A férfi ugyanúgy megy dolgozni, haverozni, néha kézbe fogja a gyereket, és annyi. Egyre több nő ébred rá, hogy nekik ez rohadtul nem buli.
2023. dec. 9. 19:21
 25/54 anonim ***** válasza:
95%

Hogy őszinte legyek, én is csak férfiként vállalnék gyereket 😀

Semmi kedvem a terhességhez, szüléshez, szoptatáshoz, hormonokhoz, kockázatokhoz, testi-lelki megterheléshez és változásokhoz, a 0-24 ügyelethez, a karrierem kettétöréséhez, az anyagi függéshez, a mindenkori munka, logisztika és felelősség 75+ százalékához.

2023. dec. 9. 19:26
 26/54 A kérdező kommentje:
Oke lehet hogy a pasik tobbsege nem foglalkozik a gyerekevel de En pont nem ilyen lennek hogy anya csinaljon miden en meg sorozokna focimeccset nezve se a focit se a sört nem szeretem en ha lenne gyerek ugyanugy kinszeretnem venni a reszem a gyereknevelesbol es nem csak ‘megcsinalni’ akarom hanem az elete tesze lenni
2023. dec. 9. 19:26
 27/54 anonim ***** válasza:
13%

én azt veszem észre hogy egyszerűen szeretik a nők a kényelmet ennyi. ez nem gond amúgy ez van.

az már nagyobb gond hogy ezt nem mondják ki egyenesen hanem minden féle kitalált dologgal ideologizálják meg. pff az egész xd

2023. dec. 9. 19:29
 28/54 anonim ***** válasza:
94%

Mert a nőknek ez eszeveszett nagy szopóág, tényleg nem mérhető a férfiak áldozatához a témában.

Amíg társadalmi alapvetés volt a gyerekvállalás és tabu a gyerekmentesség, a legtöbb nő meg sem kérdőjelezte, csak csinálta, ha vágyott rá, ha nem. Ma már mindenki eldöntheti magának, hogy akar-e ekkora változást és terhet az életébe, természetes, hogy zömmel már csak azok vállalják, akik tényleg vágynak rá.

2023. dec. 9. 19:29
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, otthon maradnál a gyerekkel a párod helyett?
2023. dec. 9. 19:32
 30/54 anonim ***** válasza:
94%
26) egyrészt a legtöbb férfi ezt ígéri a gyerekvállalás előtt, évek kúlva mégis NAGYON mást mutat a tapasztalat. Másrészt akármilyen kedvesrendes férfit fog ki egy nő, azzal nincs mit tenni, hogy ő szenvedi végig a terhességet-szülést-gyermekágyat, gyakran durva traumákkal és maradandó károkkal fizikailag és mentálisan. Csak a legutóbbi időkig erről illett nem beszélni. Ezen felül azt is vesd össze, hogy a társadalom hogy kezeli az apákat vs az anyákat: ALAP, hogy a nő idejét és karrierjét áldozzuk be, alap, hogy ő az ügyeletes minden betegségnél, szülői értekezletnél, etc. Ha a férje nem is így áll hozzá, a főnöke, a gyerek tanárai, a család, az egész környezete biztosan. Szétszedik a legapróbb 'hibákért', megszűnik önálló ember lenni sokak szemében, onnantól csak anya, ez a dolga. Miközben apa egy hős, ha szökőévente egyszer leviszi a kölköt a játszótérre. Szóval becsülendő egy jó férj hozzáállása, de rohadtul nem törli a tényt, hogy társadalmilag mindenhogy irgalmatlan teher van az anyákon.
2023. dec. 9. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!