Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt veszem eszre hogy 20 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt veszem eszre hogy 20 30 éves lanyok tobbsege nem szeretne gyereket de miert?

Figyelt kérdés
34 eves srac vagyok szeretnek gyereket (nem nem a csok miatt) de azt veszemmeszre hogy a lanyok tobbsege nem szeretne babat😟

2023. dec. 9. 17:45
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
94%
Talán nem 20 évesekkel kéne ismerkedned. Mégis miért akarna egy főleg 25 alatti gyereket? Ismerkedj 28-30+ nőkkel.
2023. dec. 9. 17:47
 2/54 A kérdező kommentje:
Nem 20 evesekel ismerkedem de 25 30 asoknse szeretnenek vagy csak en talkozok olyanokal akik nem szeretnenek gyereket
2023. dec. 9. 17:50
 3/54 anonim ***** válasza:
88%
Mert egy gyerek felnevelése rengeteg lemondással jár és nem akarnak rabszolgák lenni, több szabadságot akarnak. Igazuk van.
2023. dec. 9. 17:54
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
Hozhatnánk ide általánosításokat, de egyszerűbb, ha megkérdezed tőlük. Elég sokféle válasz létezik.
2023. dec. 9. 17:57
 5/54 anonim ***** válasza:
92%
Én nem szeretnék magamra maradni egy vagy több gyerekkel, se feladni a szabadságom, a bolygó haldoklik, az ország haldoklik, mindenhol háború, szegénység stb….nem akarom ennek kitenni a gyereket…szóval ezek miatt nem szeretnék
2023. dec. 9. 18:00
 6/54 anonim ***** válasza:
95%

35 vagyok és egyre távolabb érzem ezt a gyerek témát magamtól.

Nincs kedvem robotolni, megöregedni az éjszakázásban és szerintem olyan férfit se találnék, aki annyi pénzt lapátolna haza, hogy mindenünk meglegyen kényelmesen egy gyerekkel úgy, hogy én 2 évig biztos nem dolgoznék, de szeretnék azért magamra is költeni és nem stresszelni, hogy ez meg az drága.

Én ezt mission impossible-nek érzem.

Biztos lehet élni kevesebb pénzből is, de én nem szeretnék.

Ha ráveszem már magam, akkor a lehető legjobb szülő szeretnék lenni, aki mindent megad az anyagi háttéren kívül is, tehát a figyelmet, az időt, nagyjából kiegyensúlyozott, nem öli meg a stressz.

2023. dec. 9. 18:03
 7/54 anonim ***** válasza:
94%
Ja igen, 5-ösnek igaza van. Arról ne is beszéljünk, mekkora szívás gyereket egyedül eltartani. Ennek sem szeretném kitenni magam.
2023. dec. 9. 18:04
 8/54 anonim ***** válasza:
88%

Mert nem akarom átélni a szokásos forgatókönyvet.

Meghízok,tönkremegy a testem,a férjem kiábrándul,megcsal,mondván én már anyuka vagyok,aztán egyedül maradok a gyerekkel.Munkát nem tudok vállalni,max idővel,és kezdődhez huszon pár évig a mókuskerék.Reggel korán kelés,gyereket iskolába vinni,dolgozni,aztán futni érte bevásárolni,főzni,mosni stb.

Párt persze nem lenne könnyű találni,mert mondván senki nem akarja más gyerekét nevelni.

Aztán a gyerek felnő,és kapcsolnék,hoppá ennyi volt az élet.

99%-ban ez a gyerekes anyák sorsa.

Ez kinek hiányzik? Értelmes,modern habitusú nő ennél sokkal többre becsüli magát. 25/n

2023. dec. 9. 18:16
 9/54 anonim ***** válasza:
25%
Régen se volt minden tefjel. Sőt.. 😂 Csak a mai nok mondom ezt nő létemre.. Kényelmesek. Nekem van gyerekem, én nem féltem a felelősegtol.Akinek nincs sokszor azt mondják csak pottyantas a gyerek, és még sem mernek szülni mert pontosan tudják, h mégsem az.. Lemondasokkal jár, és aki kényelmes típus, neadjisten lusta is annak nem való. Ez a bolygó téma hazugság,egyszerűen tudják, h képtelenek meg egy levest is osszedobni nemhogy életben tartani egy másik kis embert. De ez jó! Ha valaki felksmeri magában, h életképtelen
2023. dec. 9. 18:18
 10/54 anonim ***** válasza:
95%
Veled nem akar, nagy különbség. Fél tőle hogy kék lesz a kisgyerek és csúfolni fogják mindenhol!
2023. dec. 9. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!