Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt veszem eszre hogy 20 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt veszem eszre hogy 20 30 éves lanyok tobbsege nem szeretne gyereket de miert?

Figyelt kérdés
34 eves srac vagyok szeretnek gyereket (nem nem a csok miatt) de azt veszemmeszre hogy a lanyok tobbsege nem szeretne babat😟

2023. dec. 9. 17:45
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
82%

Mi hazugság van a bolygó témán? Tán nem látod mi folyik a világban?

Amúgy gondoskodó típus vagyok, van több állatom akiket életben tartok😅 nem kell ehhez gyerek

2023. dec. 9. 18:20
 12/54 anonim ***** válasza:
57%

9 igazi suttyó vagy nő létedre.

Csak legalább ne lennél rá büszke, hogy így hirdeted a tájékozatlan ostobaságodat.

Ennél nem érdemel részletesebb kommentárt, amit ide hánytál nagy okosan.

Bár még azt is kinézem belőled, hogy nem vagy nő amilyen blődségeket írtál.

2023. dec. 9. 18:24
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kitol akivel érdemes lenne, meg nem birnák egxedup eltartani se.
2023. dec. 9. 18:28
 14/54 anonim ***** válasza:
94%

Nem akartam politizálni, de akkor is le kell írni, hogy Magyarországon az átlag fizetés ÁLLÍTÓLAG 380.000 forint. Ez nekem elég, de nekem nincs gyerekem, se asszony, se autó, se nem iszom, se nem dohányzom, szórakozni sem járok, múzeumba, színházba, moziba, éttermekbe sem szoktam járni stb.

Így tényleg meg lehet élni 380.000 forintból, de akkor ehhez a 380.000 forinthoz add hozzá az összeset, amit felsoroltam. Arról nem is beszélve, hogy csak ÁLLÍTÓLAG 380.000 forint az átlag fizetés Magyarországon. Szerintem nincs ennyi.

Legalább 500-600.000 forint kellene fejenként az embereknek ha még családot is szeretnének. Persze nyilván attól függ, hogy ki mennyire akar nagy lábon élni. Tehát ez két felnőttnek 1-1,5 millió forint/hónap. Az úgy már nagyon jónak számítana Magyarországon. Ha belegondolsz nyugat Európában ezzel nincs akkora probléma, mert bár ott sincs kolbászból a kerítés, de Ausztriában például az átlagkereset 2000 euró. Az már 800.000 forint, és itt bizony simán teljesül a fejenként 1800-2000 euró, amit ha összeadunk, akkor havi 1,8-2 millió forint (átszámolva) van a zsebében az embereknek. Két szülőnek. Ott van pl:. Svájc, vagy Luxemburg.

Svájcban az átlagkereset 5.000 euró (közel 2 millió forint) felett van! Luxemburgban a minimálbér közel 2.500 euró (közel 1 millió forint).

Ez csak két példa, de nyilván ha most kimatekozzuk, akkor ott nincs ilyen probléma a családalapítással, ott van egy biztos alap, amire lehet építkezni. Így sokkal biztonságosabb családot tervezni.

Magyarországon a minimálbér kb. 500 euró (190.000 forint). Nevetséges. Az átlagkereset ÁLLÍTÓLAG (még egyszer leírom), hogy kb. 1.000 euró (380.000 forint).

Erre nem lehet családot tervezni. Nincs biztos alap. Bocsánat ha hosszúra sikeredett, de ennél a kérdésnél ezek alap dolgok, hogy tudjunk róla.

2023. dec. 9. 18:30
 15/54 A kérdező kommentje:
Oke a megelhetes jogos de ha a penz nem gond mert van . Haboru regen is volt . Jo vallasra 50% esely van de ha mar igy kezduk valamit hogy hu biztos elvalunk az nem jo kezdes szeritem😟
2023. dec. 9. 18:37
 16/54 anonim ***** válasza:
98%
Mert a gyerekhez pénz kell. Na nem 100 milliók, amit itt a Gyakorin hazudoznak, de az állandó fizu és a hitelmentes lakás ALAP.
2023. dec. 9. 18:38
 17/54 anonim ***** válasza:
70%

30 éves nő vagyok. Ketten keresünk a párommal 800.000-et, ebből a rezsire, albérletre, egyéb fizetni valokra elmegy 370.000. Marad 430 kettőnkre amiből még tankolunk, kaját veszünk és néha napján elmegyünk valamilyen programra és ennyi. Ebből önerő gyűjtésre nem futja, alberletbe meg nem szülők, mert szerintem sokan tisztában vannak vele Magyarországon milyen siralmas az albérlet helyzet.

Nem akarnék ebből a szerintem luxusnak közel sem nevezhető életszínvonalbol megjobban leadni azért, hogy elmondhassam anya vagyok. Nagyjából ezért. Megfogom-e bánni? Nem tudom, majd kiderül. De azt megbánni, hogy nem lett gyerekem még mindig kevesebb “sérült” személlyel jár mint azt megbánni, hogy lett.

2023. dec. 9. 18:38
 18/54 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, nem arról van szó, hogy úgy állnék bárkihez is, hogy biztos elvalunk, de nyilván mindig benne van a pakliban. És ha van gyerek , az anya szívja meg…ezért érdemes átgondolni a dolgot
2023. dec. 9. 18:40
 19/54 anonim ***** válasza:
91%
Mert jobban szeretek pihenni meg jól érezni magam, mint a szabadidőmet is feladatokkal elhalmozni. Semmi nem kell, ami ebben megakadályoz.
2023. dec. 9. 18:51
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

"de azt veszemmeszre hogy a lanyok tobbsege nem szeretne babat😟"

és ezt neked mondták? Vagy jártál a többséggel és felmerült a téma?

2023. dec. 9. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!