Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten sokkal nehezebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten sokkal nehezebb a férfiaknak a társkeresés, mert itt netes felületen egy 50-60 éves nőnek is 30 éves jóképű férfiak hada udvarol?

Figyelt kérdés

Akkora túlkínálat, túlválaszték van Budapesten férfiakból a netes felületeken illetve úgy a mindennapi életben is, főleg a szórakozóhelyeken, hogy tényleg.. ha felregisztrál akár egy nem túl dekoratív 50-60 éves nő, egészen 25 éves kortól udvarolnak neki a jobbnál jobbképű férfiak, akár párkapcsolatra is több érdeklődése van mint egy jóképű(!) fiatal férfinak.

Ez a jelenség vidéken is jelen van ugyan, de jóval visszafogottabb mértékben. Vidéken sokszor a nőknek kell megalkudniuk adott esetben a választék hiánya miatt. Budapesten ilyen helyzet sosem áll elő. Ott van az internet, 0-24 óráig folyamatosan megy az udvarlás a ronda idős nőknek is nyalják a valagát neten a jóképű fiatal pasik is. Így aztán tényleg nem sok esélyt hagyva egy átlagos férfinak a társkeresésre.

Miért hiszik azt mégis sokan, hogy Budapesten könnyebb lenne a társkeresés egy FÉRFInak? Wtf?

2023. okt. 16. 01:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

El kell keserítselek, a nemek aránya 50-50% a populáción belül, szóval nagyságrendileg annyi szingli ffi van, mint szingli nő. S egy nőnek mindig több "kérője" lesz, s azok közül választ.

Budapesten könnyebb - mivel itt él (az agglomerációt is beleértve) a lakosság 30%-a.

2023. okt. 16. 01:21
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Ez nincs így, nyuszi.

Nincs ennyi jóképű férfi, és 20-on éves fiúk nem írnak 50 éveseknek.

2023. okt. 16. 01:22
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

“Miért hiszik azt mégis sokan, hogy Budapesten könnyebb lenne a társkeresés egy FÉRFInak?”:

Vidéken akkor sincs esélyed, ha felső 10% vagy, mert a nők bizonyos kor után vagy házasok, vagy otthagyták a falut.

Ettől még Budapesten úgy van ahogy leírtad. A csajozás manapság úgy működik, hogy az vagy jön magától szociális hálóból, vagy ha nem, akkor külföldön kell próbálkozni.

2023. okt. 16. 01:42
 4/16 anonim ***** válasza:
2%
2es ki lehet próbálni pár perc alatt
2023. okt. 16. 01:58
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
4, Próbáld ki, linkeld be. Én tudom, hogy nincs így.
2023. okt. 16. 02:04
 6/16 anonim ***** válasza:
32%

Miért van ennyi hülye? És miért mind az én utamban?!

A f@$zomba már....

2023. okt. 16. 02:08
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

0-24

Mert aludni meg dolgozni nem szoktak...

Hülye gyerek....

2023. okt. 16. 02:09
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
valószínű a jóképű 30-as palik 50-60 éves tyúkoknak udvarol, aha....
2023. okt. 16. 02:19
 9/16 anonim ***** válasza:
28%

"Miért hiszik azt mégis sokan, hogy Budapesten könnyebb lenne a társkeresés egy FÉRFInak?"

Mondjuk azért, amiért én is Budapestre mentem gyakorolni a csajozást: egy halom nő van ott.

Ott élő lány volt az is, akivel először lefeküdtem, tehát Budapesten vesztettem el a szüzességem.

2023. okt. 16. 02:23
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

"Így aztán tényleg nem sok esélyt hagyva egy átlagos férfinak a társkeresésre."

A férfiak többsége átlagos. Többségük nem olyan szép ember, mint amilyen Brad Pitt volt a 90-es években. Ha figyelmes lennél, egy rakás olyan pasit láthatnál az utcán, akik nem néznek ki jól, mégis nőknek fogják a kezét.

Szóval a gond nálad van. Fejleszd magad.

2023. okt. 16. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!