Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten sokkal nehezebb a férfiaknak a társkeresés, mert itt netes felületen egy 50-60 éves nőnek is 30 éves jóképű férfiak hada udvarol?
Akkora túlkínálat, túlválaszték van Budapesten férfiakból a netes felületeken illetve úgy a mindennapi életben is, főleg a szórakozóhelyeken, hogy tényleg.. ha felregisztrál akár egy nem túl dekoratív 50-60 éves nő, egészen 25 éves kortól udvarolnak neki a jobbnál jobbképű férfiak, akár párkapcsolatra is több érdeklődése van mint egy jóképű(!) fiatal férfinak.
Ez a jelenség vidéken is jelen van ugyan, de jóval visszafogottabb mértékben. Vidéken sokszor a nőknek kell megalkudniuk adott esetben a választék hiánya miatt. Budapesten ilyen helyzet sosem áll elő. Ott van az internet, 0-24 óráig folyamatosan megy az udvarlás a ronda idős nőknek is nyalják a valagát neten a jóképű fiatal pasik is. Így aztán tényleg nem sok esélyt hagyva egy átlagos férfinak a társkeresésre.
Miért hiszik azt mégis sokan, hogy Budapesten könnyebb lenne a társkeresés egy FÉRFInak? Wtf?
El kell keserítselek, a nemek aránya 50-50% a populáción belül, szóval nagyságrendileg annyi szingli ffi van, mint szingli nő. S egy nőnek mindig több "kérője" lesz, s azok közül választ.
Budapesten könnyebb - mivel itt él (az agglomerációt is beleértve) a lakosság 30%-a.
Ez nincs így, nyuszi.
Nincs ennyi jóképű férfi, és 20-on éves fiúk nem írnak 50 éveseknek.
“Miért hiszik azt mégis sokan, hogy Budapesten könnyebb lenne a társkeresés egy FÉRFInak?”:
Vidéken akkor sincs esélyed, ha felső 10% vagy, mert a nők bizonyos kor után vagy házasok, vagy otthagyták a falut.
Ettől még Budapesten úgy van ahogy leírtad. A csajozás manapság úgy működik, hogy az vagy jön magától szociális hálóból, vagy ha nem, akkor külföldön kell próbálkozni.
Miért van ennyi hülye? És miért mind az én utamban?!
A f@$zomba már....
0-24
Mert aludni meg dolgozni nem szoktak...
Hülye gyerek....
"Miért hiszik azt mégis sokan, hogy Budapesten könnyebb lenne a társkeresés egy FÉRFInak?"
Mondjuk azért, amiért én is Budapestre mentem gyakorolni a csajozást: egy halom nő van ott.
Ott élő lány volt az is, akivel először lefeküdtem, tehát Budapesten vesztettem el a szüzességem.
"Így aztán tényleg nem sok esélyt hagyva egy átlagos férfinak a társkeresésre."
A férfiak többsége átlagos. Többségük nem olyan szép ember, mint amilyen Brad Pitt volt a 90-es években. Ha figyelmes lennél, egy rakás olyan pasit láthatnál az utcán, akik nem néznek ki jól, mégis nőknek fogják a kezét.
Szóval a gond nálad van. Fejleszd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!