Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten a külföldi férfiak biztos befutók a nőknél a magyar férfiakkal szemben? Ezért szopás ott is a csajozás?
Gondolom mindenki hallott már a férfitöbbletről, ami az országban elsősorban a faluvidéket és kisvárosokat érinti.
Budapesten szerintem meg lenne a magyarok körében az 50-50%, viszont van egy kis szépséghiba: Évente 4 millió turista fordul meg ott, amik közül legalább 80% férfi. Bár hivatalos statisztika nem készült még erről, elég csak elmenni egy budapesti szórakozóhelyre, és meglátod hogy ilyen arányok vannak mindenütt.
Ez a 4 millió soknak hangzik, de az EU-ban a nagyvárosok közül arányosan csak Bukarestben van ennél kevesebb turista. Tehát nem a turizmus nagy effektíve, hanem a turisták nemi összetétele és szándéka a baj, ugyanis ide csúf keletre csak csajokat jönnek lenyúlni Nyugati férfiak, míg a valódi szép városokba mint Milánó, Barcelona, Párizs stb. stb. oda női turisták is ugyanúgy mennek előszeretettel, ide nem. Ide csak a kanos férfiak jönnek akiknek nagyobb az esélyük itt becsajozni mint ahol laknak, mert itt nagyon kicsi az átlagfizu, a medián még kevesebb, így könnyen tűnnek nagynak az itteni nők szemében.
Csak én látom ezt egy borzalmas nagy problémának a társkeresésben? Mert azt veszem észre, hogy Budapesten egy külföldi férfi tuti befutó egy magyar pasival szemben.
Minden nő szívesebben kufircolna, vagy akár költözne ki külföldre egy Nyugati pasival, ha lenne rá lehetősége?
Az biztos hogy sokan vannak, bár engem nem vonzanak egyáltalán, de társkereső appokon jelölgetni szokott Budapestről rengeteg.
És az is tuti hogy sok csaj hajlik erre, mégiscsak valami extra az ha nem magyar a palija.
Laza kapcsolatra nekem mindegy volt, egyszerűen a külföldiek előbb jöttek oda, nyomulósabbak voltak, ezért volt pár ilyen kalandom is. A magyarok mintha beszaribbak lennének, vagy csak pont én fogtam ki ilyeneket. De valahogy szórakozóhelyeken 5 próbálkozóból 4 nem magyar volt.
Kapcsolatban csak magyarral lennék, kevesebb kulturális különbség, kevesebb lehetséges konfliktus. A férjem is magyar.
4.
"De valahogy szórakozóhelyeken 5 próbálkozóból 4 nem magyar volt."
Na igen, ennek pszichológiai oka, hogy a nyugati turista nem otthon van, szóval akár 500 elutasítás is belefér, senki nem tudja meg otthon, nem fogják körberöhögni. A magyart igen, mert elterjed a híre.
Másrészt amit ő otthon minimálbérben kap, az Magyarországon átlag feletti. Ennek tudatában könnyebb a magabiztosság álcáját viselni, ha tudod, hogy a körülötted lévő többi szórakozó ugyanennyiért vagy ötször ennyit szop, vagy sosem lesz neki ennyi. Ráadásul eljön a turista hétfőn, pénteken már többet ér a pénze amit hozott, annyit romlik közben a Forint.
És még egy lapáttal jön rá a magyarok "nyugat-elképzelése" ami szintén neki kedvez. Sok magyar megvan győződve róla, hogy nyugaton legalábbis minden tökéletes és ez a minimum. Ő meg előadhat bármit - ellenőrizhetetlen. 10 emberből kb. 4 van annyira idióta, hogy el is higgye neki. Onnantól pedig már nyert ügye van.
"Volt már külföldi pasim is, de sosem ez alapján válogattam."
Magyarul akkor kb. az időd fele-fele arányban oszlott meg külföldi és magyar pasik között. Ami azt jelenti, hogy ha minden nő így áll hozzá - márpedig minden nő így áll hozzá - akkor az azt jelenti matematikailag, hogy a budapesti férfiak 50%-ának alapvetően nem jut nőhöz számtanilag.
Nekem sosem volt külföldi pasim (na jó, egy erdélyi magyar :)), nem is akartam soha így direktbe (bár nem zárnám ki, ha megértjük egymást mégis), mondjuk nem is szoktam szórakozóhelyre járni. Tárkeresőn anno bejelöltek persze néha nem magyarok is, de nekem is fontos az azonos kultúrkör, értékrend és nem is szeretnék elköltözni se, mert minden ideköt.
De nem értem, mire ez a felháborodós elmélet tőled a külföldiekre, amikor magyar férfiak is szoktak külföldi nőket felszedni, sőt házasodni velük. Nem hiszem, a sok külföldi férfire kell fognod, ha nincs nőd. Pláne most, amikor tele vagyunk ukrán nőkkel.
"Gondolom mindenki hallott már a férfitöbbletről, "
Igen. Itt hallottam róla. Viszont sehol sem láttam. Ugyanis nincs.
9-es
Na ne már.. könyörgöm. Neked se szemed nincs és ennyire alul informált is vagy egyszerre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!