Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten tanuló külföldi, ázsiai egyetemistákkal hol lehetne ismerkedni, hová járnak gyakrabban?
"Nekik se jó a átlag alatti (17 cm) farok"
Ja, nekem is egyből az jutott eszembe, hogy azért akarsz ázsiai lányt, hogy legalább kompenzáld a péniszméreted vagy valami hiányosságot. Hát sajnos, ki kell ábrándítsalak: az itt élő ázsiai lányok is már ismerik a dörgést és nekik is már európai szintű a szexuális kultúrájuk azaz nem fognak csak úgy hasra esni egy átlagos méretű fehér faroktól vagy alacsonyabb/középmagas testalkattól. Sőt... én azt tapasztaltam (egyetemista vagyok), hogy baromira zárt közösségeket alkotnak és inkább egzotikus külföldiekkel ismerkednek jobban (feketék meg arabok).
Egyébként én lennék a lány :)
De lányokkat is szívesen megismernék barátilag, szívesen beszélgetek más kultúrákból érkező emberekkel, mindig sok érdekességet tudnak mesélni^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!