Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anowind kérdése:
Ismeri valaki az Asian Dating társkereső oldalt?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy sok a kamu reg, de az összes az? Nagy fába vágnám a fejszémet és keresnék egy ázsiai lányt magamnak, de bele se kezdek, ha nincs értelme. De érdekelne, ha valakinek van valami pozitív története vagy bármi, akik esetleg külföldi társkeresőkön ismerte meg élete párját. Mi tagadás a negatív is. Hogyan hidaltátok át a távolságot, ki ment kihez, milyenek az ázsiai vagy más nemzetiségű nők, stb. kérdésekre szívesen olvasnék valami kerek egész történetet.2018. júl. 24. 15:35
1/8 anonim válasza:
Már az elgondolás borzalmas.
Gyakorlatilag meg kivitelezhetetlen!
A legtöbb ilyen oldal reklámcélú, nem véletlenül jelenik meg mindenhol.
2/8 anonim válasza:
Nekem rendkívúl tetszik. Délben regisztráltam, most 5 óra van eddig 50 csaj lájkolt be!!! A fele külseje nekem teljesen elfogadható és 5-10 százalékuk bombázó... Én 53 éves vagyok, nyilván fel vannak tűntetve a profilomon a fényképek mellett a keresetem is.. Ma chatelgettem 2-3 30-as csajjal. Nem keveset, megmondtam társat keresek.Jó egy le akart húzni utazási költségekkel, egy meg eltűnt, de nem adom fel, mert szórakoztató. A magyar társkeresőkön félévente akad egy elfogadható bige. Le se sz@rnak itt, amit igazságtalannak érzek. Inkáb kifognék egy ázsiai 35-öset, akinek nincs baja a szexel, és még hálás is, illetve megbecsül. Az ázsiai nők mentalitásának én a barátja vagyok... 100 éve lehet nálunk is ilyenek voltak a nők, de ma már nagyon mások.
3/8 anonim válasza:
Aranyosak bírom őket, némelyik beírja a 49 éves limitet aztán belájkol és dumcsizni akar... És mondom bombázók bőven előfordulnak. Olyan helyzetben éreztem magam, mint az a randivonalon lévő csaj, akit lerohannak a pasik, és több száz olvasatlan levelük van.
4/8 anonim válasza:
Ami gond, hogy az ideutazást, hogy lehetne megoldani, mert kedv, akarat, elszántság oké, de mi van ha én csak páromként feleségemként vagyok hajlandó finanszírozni, azaz az "utazásra kell a pénz" duma ez nekem a végét jelenti... Lehet, hogy mehetek vissza a randivonalra, a női uralomba és közönybe. Érdekes kintekintés, hogy bőven vannak a Világon nők, akik értékelik a férfiakat, és nem telibe lesz@rják a fejét ha nem Brad Pitt mosolyog rájuk a profilról..
5/8 A kérdező kommentje:
Sok sikert a csajokhoz. ;)
2023. márc. 16. 11:33
6/8 anonim válasza:
Köszi, ha az ember figyel ki lehet szűrni a prostikat, illetve nagyon remélem, hogy ki tudom halászni azt a gyöngyöt a tengerből, aki még úgy 30-40 évig imádni fog, ahogy én őt. Ha a szerencsés nyertest elveszem, visszajövök és megírom ide... Azt mondja a kis szentem vigyázzak az oldalon (a prostikra gondolt) és, hogy ne verjem át... Kértem, hogy ő se... :-)))))
7/8 anonim válasza:
Na én vagyok újra. Az első hozzászólásom óta. Megfizettem a tanulópénzt is, de még időben ráléptem a fékre. A vízumra a 4500 dollárt már nem finanszíroztam a "szerelmemnek". Az utazási íroda egy fake emailről írt és mondta kinek utaljam a fél millát? Az account officer magánszámlájára. De erre még akad példa. Akár Ukrajnában, így ezt a "vörös vonalat" megugrottam. Nem Lölő vagyok, és nincs erre a farzsebben másfél millióm, így "Nicole" csak egy gyönyörű álom marad már. Legyetek észnél!!!
8/8 anonim válasza:
Tisztázás: fél milla az utazás, repjegy stb. Plussz 2400 dollár a vízumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!