Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hozzám hasonlóan nem képesek neten ismerkedni azok mivel magyarázzák?
A külsőmmel.
De nem csak neten, máshol sem tudok ismerkedni, legalábbis párkapcsolat céljából.
Nem nagy tudomány, csak gépelni kell tudni:D Ha normális vagy, simán sikerülhet.
Mondjuk nekem se jött még össze, de ami késik... :D
Én azzal magyarázom, hogy személytelen, és nem a valóság ritmusában haladnak az információ áramlások egymással kapcsolatban. Indokolatlan bizalomérzetet alakít ki a netes kommunikáció, ami a valóságban (személyes találkozáskor) kipukkad, mint egy lufi, mert akkor rájössz, hogy ez csak illúzió volt, és tulajdonképpen nem ismered a másikat. Vagy azzal azzal magyarázom, hogy egy fotón nem biztos, hogy szimpatikus a másik külseje, illetve én neki, holott ha vele kezdenék beszélgetésbe a természetes közegemben, akkor lehet kimondottan az lenne.
Én legfőképp emiatt nem vagyok alkalmas a netes ismerkedésre, és a leírtakat tapasztaltam az eddigiekben.
(N)
Magyarázkodűs helyett:
>> készítess magadról JÓ FOTÓT
>> írj érzelemgazdag bemutatkozást ami bemutat téged és mit, kit keresel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!