Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randivonal mennyire jó társkereső?
Ne érdemes. Tele van elhagyott, és kamuprofilokkal, na meg botokkal, animátorokkal.
Nőként van értelme, de előfizetni nem kell. Férfiként csak akkor, ha nagyon jól nézel ki/pénzességet tudsz sugallni a profilodban.
Nekem nem jött be, nem tetszett.
De én azt vallom, minden társkeresőn vannak idiótáké és normálisak is.
Egyébként nem lehetne már abbahagyni ezt a siránkozást, hogy csak akkor kellenek a férfiak a nőknek, ha jól néznek ki? Ha igaz lenne ez a teória, akkor egyetlen "nem jól kinéző" férfinak sem lenne barátnője/felesége.
Talán tisztában kéne lenni a saját adottságokkal és aszerint válogatni.
Ugyanúgy, ahogy néhány nőnek nagyok az elvárásai és a hercegre vár, a férfiak nagy része is álomnőt keres, olyat, aki épp egy divatmagazinból lépett elő.
Tisztelet a kivételnek!
Jó hely az.
Ha én átlagos, pocakos, csóró paliként találtam ott barátnőt, nem is egyet, akkor neked is fog menni.
Megfelelő kinézet, normális igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!