Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elittárs vagy Randivonal, esetleg más normális komoly társkereső? Hová fizessek be?
elittársat úgy kerüld mint a leprást, lehúzós kamubanda. Randivonal se sokkal különb. Ne fizess be sehova, a fizetőseknél mindig egy rakás kamutárskereső női profil van, amiket botokkal működtetnek, vagy animátorok állnak be mögé és húzzák el neked a mézesmadzagot, hogy fizess.
Tinder használható, esetleg a twoo, badoo, de azokon is terjed a fizetős lehúzás.
De úgy általában a társkeresőkre kevés komoly nő regisztrál még a valós profilok között is, többsége csak ego tuning miatt megy fel ilyen oldalakra.
....rajoslányka, ribizli, 2-3 gyereke van, csak csak, 7 levél kevés ingyen...
Veled van baj, nem a társkereső oldalakkal.
Értem a problémád kérdező a rajos csajok és a ribizlisputrisba én is belefutottam :-D És voltam olyan hülyegyerek hogy elmentem hozzá dugni. :-D
Akkor az én statisztikám "normálisabb" oldalakon:
Parom.hu: (ingyenes) egy év alatt 3 randi szép volt a lány, kicsit flúgos, se családja, érettségis de fél szemére láthatóan sérült és sajnos szívbeteg meg minden.
A másik gyönyörű szép tanítónéni, ugyancsak bandzsal de nagyon nagy anyakomplexussal sajnos. (még mindig fent van)
A harmadik is diplomás könyvtár szakos, meseszép arccal, kissé flúgos de sajnos gyermekbénulásos szövődmények teljes fél oldalán látszott.
Randivonal (ingyenes) : 1 randi értelmes szép kedves és aranyos roma tanárnéni de súlyos fogyatékos gyerekkel és nehéz ügyesbajos pénzsóvár vállóperrel és folyton a férjét okolta.
Love.hu: erről inkább ne! Ez volt az első amire utaltam.
Szívküldi: 1 randi szintén gyönyörű szép elvált tanítónő egy gyerekkel. De a nő nimfomán volt.Kivülről nem mondta volna meg róla senki de nagyon.
És még sorolhatnám de ugyanez lenne pl. a randihely.hu, vagy a paratlan.hu oldalról is ahol 5 évig volt menyasszonyom de beteg volt ő is viszont őt szerettem.
Ezek után döntsd el hová szeretnél regizni...:-) Ha valódi párt akarsz szerintem az életben, ismerőseid között vagy bárhol keresd. Főként ha családot akarsz mert ezeknek vagy van, nem lehet, vagy nem is akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!