Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb, megbízhatóbb társkereső ma Magyarországon? Lehetőleg olyan érdekel ahol tudunk üzenni egymásnak és nem kerül az is ilyen online pénzbe. Illetve ahol normális emberek keresnek társat.
Parom.hu-n elvileg van X kereted arra, hogy ingyen üzenj. (lehibernáltam magamat egy ideje, akkor úgy volt) Mondjuk nem olyan nagy az adatbázisa mint a randivonalnak, de a felület elég jól kezelhető!
Beszéltem más nőkkel (itt is lehet olvasni ilyen sztorikat) is és azok is ezt tapasztalják, hogy csak a szex, meg küldik nekik az "illetlen" képeket. :D Én meg csak derülök nagyokat, mert ez a viselkedés annyira távol áll tőlem! És azt hinné az ember, hogy csak a fiatalabb generáció sajátossága, hát nem! :)
Én viszont azt vettem észre, hogy akik szimpatikusak lehetnek számomra azok már ezer éve fent vannak. Erről is olvastam egy olyan cikket, hogy sokan tényleg egofényezés/randifüggők vagy túlságosan válogatnak. :) Lehet csak tényleg véletlenek játéka az egész. :)
Anyway! Happy hunting! :)
A fizetősség szerintem inkább előny a társkeresőnél.
Legalább a rengeteg 10 nickel nyomuló, kamugépeket kiszűri, meg azokat, akik kizárólag unalomból vannak fent, hogy lássák, hogy 3X évesen még milyen vonzóak.
Egyébként nekem a randivonallal voltak a legjobb tapasztalataim, ott már 2 hosszú (több éves) kapcsolatot találtam, de így 35 feletti férfiként már azt kell mondanom, hogy egyik sem, már az is csoda, ha válaszol valaki.
Nem tudom, hogy 30 felett hol lehet ismerkedni, de a társkeresők szerintem alkalmatlanok.
"Gyakorikédések. De komolyan."
szerintem itt csak fiatalok ismerkednek. én már 2 nagyon szimpatikus lánnyal ismerkedtem itt meg, de akkora volt a korkülönbség, hogy bármilyen komolyabb kapcsolat esélytelen volt, az egyikük szeretett volna találkozni is, de nem erőltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!