Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 50-60 év körüli nő hol ismerkedhetne normális férfiakkal? (társkereső kizárva)
Itt a legtöbb válaszoló 18-35 kb, szóval erre nehezen fogsz itt választ kapni. A ti generációtok még némileg másképp funkcionált.
Amúgy pénz függvényében, utazások, hobbik, munka, régebbi ismerősök vagy azok társaságából valaki esetleg...
Kisebb falukban is vannak rendezvények, klubok.Nagy városban pedig még több lehetőség. Nyugdíjas klubbot nem javaslom, varrót sem...utóbbiban csak nők vannak..
Vannak gyógyfürdők, ott is lehet.Utazáson,vagy akár egy boltban..Kérdés, elég nyitott-e egy kapcsolatra. Ha igen, találni fog, ha nem, tök mindegy, a kisugárzásából, testbeszédéből látszik, hogy nincs kész az új kapcsolatra..Nem is olyan könnyű! Egy hatvan éves 40 évest akar..hatvan évesnek jó esélye van egy 80 éves szenilist bevonzani. Azt meg minek is?? Nem kell keresni, a férfiak megérzik, menekülnek. Majd jön, ha jönni akar. Persze, már nem fehér lovon, de az is jó, ha nem járókerettel..
Megtehetem, hogy így állok hozzá, mivel én is 60 éves vagyok. Igaz, nem keresek párt, csak látom az ismerőseim körében, hogy működik. Illetve, nem nagyon működik. Azért fel a fejjel, hátha mégis.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!