Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban levő emberek mit keresnek társkereső oldalakon?
"szexet, ezért jöttem le, mert erre jó lettem volna N"
énmég erre se vagyok jó
Több oka lehet. Több társkeresőn van pl. cset. Én is voltam úgy régen, hogy találtam partnert, de a társaság miatt regisztrálva maradtam (a párom is, néha ő is jött csetelni).
A másik, hogy kapcsolat mellett is sokan keresnek partnert... ennek is sokféle oka lehet.
Én most nem társkeresőzöm, csak cseten vagyok fenn, de az ismerkedni vágyó pasik kb. fele házas vagy élettársi kapcsolatban él. Mivel én nem mindenáron párt keresek, szoktam velük beszélgetni (nem ismerkedni, csak baráti beszélgetések alakulnak ki), tudnék mesélni, hogy mi minden juttat ide egy-egy pasit... a nők is magukba nézhetnének néha...
N
Nekem például volt dolgom olyan pasival, aki csak azért regisztrált társkereső oldalra, mert távkapcsolata volt és ki volt éhezve a szexre. De olyan is előfordul, hogy valaki nem boldog a párjával és így akarja biztosítani az utánpótlást, ha időközben szakításra kerülne sor.
19/L
kedves kérdező..
ez mióta zárja ki a több kapcsolatot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!