Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten sokkal nehezebb a férfiaknak a társkeresés, mert itt netes felületen egy 50-60 éves nőnek is 30 éves jóképű férfiak hada udvarol?
Akkora túlkínálat, túlválaszték van Budapesten férfiakból a netes felületeken illetve úgy a mindennapi életben is, főleg a szórakozóhelyeken, hogy tényleg.. ha felregisztrál akár egy nem túl dekoratív 50-60 éves nő, egészen 25 éves kortól udvarolnak neki a jobbnál jobbképű férfiak, akár párkapcsolatra is több érdeklődése van mint egy jóképű(!) fiatal férfinak.
Ez a jelenség vidéken is jelen van ugyan, de jóval visszafogottabb mértékben. Vidéken sokszor a nőknek kell megalkudniuk adott esetben a választék hiánya miatt. Budapesten ilyen helyzet sosem áll elő. Ott van az internet, 0-24 óráig folyamatosan megy az udvarlás a ronda idős nőknek is nyalják a valagát neten a jóképű fiatal pasik is. Így aztán tényleg nem sok esélyt hagyva egy átlagos férfinak a társkeresésre.
Miért hiszik azt mégis sokan, hogy Budapesten könnyebb lenne a társkeresés egy FÉRFInak? Wtf?
Az biztos, hogy egy rakás férfi van.
De nem véletlen nem ismerkedem már.
Évekig voltam fent társkeresőkön és rendszeresen azt kérdeztem magamtól, hogy honnan bújik elő ennyi ronda, igénytelen pasas?
100/90 undorító volt. Ha pedig ez az undorító az átlagos, akkor köszöntem szépen, maradok egyedül.
Nem vagyok màr azóta fent sehol, mert elegem lett belőle, hogy randiig sem jutok, mert hányni tudnék tőlük. A többség felelősségtologató, ambíciótlan hülyegyerek személyiségéről meg már ne is beszéljünk.
Biztos van valahol kivétel…gondolom foglalt.
"Miért hiszik azt mégis sokan, hogy Budapesten könnyebb lenne a társkeresés egy FÉRFInak? Wtf?"
ez nem hit kérdése, ez tapasztalat. a béna netes társkeresőkkel örök időkig lehet szarakodni eredménytelenül. ehelyett felmész bp-re, meló után programok tömkelege adja magát, hogy akár totál egyedül részt vegyél rajtuk és más emberekkel találkozz.
nyilván aki látványosan gyökér, annak ott sem lesznek sikerei, ahol 100 nőre 1 férfi jut. de ha sokat jársz emberek közé, könnyebben felhozod magad azokból a készségeidből, amik a jó emberi kapcsolatokhoz kellenek, de otthon a gép előtt görnyedve nem igazán fejlődnek ki.
Aranyszabály gyermekeim: ha 1 év alatt sem találsz akkor az elvárásaid szintje nincs arányban a saját szinteddel... Ez mind a nőkre, mind a férfiakra is igaz.
Két szélsőség: aputestű, gyári segédmunkás pasi ne akarjon csinos ügyvédnőt, elvált 2 gyerekes átlagos nő meg jóképű sebészfőorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!