Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki leírja, hogy nem tud ismerkedni, mert nincs hol, annak minek az élet?
Mi az, hogy nem tud HOL ismerkedni???
Jó, ha sitten ülsz...ott én nem is akarnék. >:)
Meg biztos macerás egy 23 fős zsákfaluban, ahol 3 nő van, Jolika, aki 2 éves, Manci néne, aki 78, meg Zsuzsa aki bár 43..., de ő az anyám.
Szóval aki nem tud hol ismerkedni, ő nem jár ki a lakásból? Ilyen egzotikus helyekre nem jut el soha, mint...mit tudom én...bolt, hogy zabálni valót vegyen, vagy a parkba egy sétára, uram bocsá' sportolni, esetleg ügyet intézni egy postára, hivatalba, meg dokihoz? Melóhelyre sem jár tömegközlekedéssel? Kajálda?
Ül otthon, és rendeli még a levegőt is, mint a Kézbesítő sorozatban?
És az ilyeneket, miért is kéne sajnálnom, és miért is engedik ide napi 34567000 kérdést kiírni?
29.
Mondjuk a "fiatalok világa" olyan primitív és ostoba, hogy nem kell, hogy bárkinek is "fingja" legyen róla, elég benyögni flegmán mindenre, hogy "kirndzs, krindzs naon krindzs" meg "bumerezni" az idősebbeket és akkor minden rendben.
Oké, én azért ennyire nem keltem ki magamból ezen, de tök igazad van, és én is hasonlókra szoktam gondolni, amikor valaki erre panaszkodik. Nekem most lett vége egy több évig tartó komoly kapcsolatomnak, én egy megyei jogú várostól 12 km-re élek, ő meg egy másik megyében egy alig ezer fős zsákfaluban. Mégis egymásra találtunk. Extrém ritka, hogy egy aktív korú ember kizárólag a települése határain belül mozogjon. Mert tényleg lehet, hogy ott helyben kicsi a választék, de azért aki eljut a középiskoláig, annak ki kell mozdulnia a kis falucskájából. Ha még a felsőoktatásig is eljut, akkor meg pláne. Elég kevés egyetemről tudok Albertkázmérpusztán, meg a többi hasonló helyen, szóval ha odáig eljut az ember, akkor mindenképp valami nagyvárosban köt ki, ahol meg rengeteg ember van, + azok, akik szintén úgy kerültek oda tanulni, vagy később dolgozni.
És igen, munka miatt is gyakran az ember más településre kényszerül, mert jellemzően a kétutcás zsákfalvakon a munkahely is kevés. De még ha munka miatt nem is kellene kimozdulnia, akkor sincs megtiltva neki, hogy akár vásárlás, akár szórakozás, akár bármi más miatt buszra, vagy vonatra szálljon.
Még annyit hozzátennék, hogy ha ez nem lenne elég, bizony online is lehet kapcsolatokat teremteni.
#2 "vadidegenek nem nagyon foglalkoznak egymással"
Hozzáállás kérdése. A legutóbbi barátnőmet is "vadidegenként" ismertem meg, de jártam egyetem alatt egy másik szakról egy lánnyal, előtte - szintén egyetem alatt - majdnem összejöttem a TESCO-ban a gyümölcspultos hölggyel, volt randim olyannal is, akit nyelvtanfolyamon ismertem meg, és jártam olyannal is, akit a reggeli buszról ismertem meg.
Otthon dolgozom és egyedül lakom. A falusi kocsmáig eljutok a barátaimmal de sehova máshova nem hajlandóak elmenni, hogy ismerkedni tudjak, egyedül meg nagyon cink és bárhol kinéznek miatta, nőként pláne.
Boltba meg senki nem szólít le senkit (én biztos soha nem tudtam miért beszélni senkivel) nem tudom ezt honnan vetted, sportolni a faluban szoktam futni. Ennyi.
37.
"a faluban szoktam futni."
Na ja, erre sokan kényszerülünk, ha sok a roma a településen és már régen volt segélyke ("Szia tesó uram, nézd már meg mennyi az idő a mobilodon!")
Egy lány mesélte, hogy egyszer egy bácsi akart vele ismerkedni a metrón, még verset is mondott neki. Rohadt kínosnak érezte, de a bácsi nem vette észre magát. Na, hasonlóan tudom elképzelni a te ismerkedésed.
Amúgy nem vagy fent social median, de nyomatod a youtube linkeket.
35
Megint egy saját példa. Az, hogy neked jól megy sok mindentől függhet. Gyanítom, hogy extrovertált vagy, úgy lényegesen könnyebb ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!