Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék olyan lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni,akik az ágyban szeretnek dominálni,de az élet egyéb területén nem?

Figyelt kérdés

Az ágyban eléggé sub hajlamú vagyok,valahogy attól izgulok fel,izgat a tudat,ha a nő irányít,ő van felül,akkor lehet csak szex,ha ő akarja stb.,de egyéb téren nem szeretem,ha irányítanak. Alapvetően elég önálló vagyok,van saját lakásom,jól fizető állásom,határozott elképzeléseim vannak,és nem lehet könnyen befolyásolni, viszont az ágyban élvezem az alárendelt szerepet.

Eddig akikkel dolgom volt,vagy minden szempontból irányítani akartak, vagy pedig minden téren alám akarták rendelni magukat. Van esetleg erre kifejezetten párkapcsolati társkereső(tehát nem csak szexpartnerkereső) ,ahol hozzám való lányokkal tudnék ismerkedni?

2023. márc. 11. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha sokat fizetsz, simán kiporolom a segged!
2023. márc. 11. 21:21
 2/12 A kérdező kommentje:

Haha,nem fizetek érte, úgy nem izgatna.

Inkább párkapcsolatban próbálnám ki, olyannal akivel előtte megismerjük egymást.

2023. márc. 11. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2023. márc. 11. 21:44
 4/12 A kérdező kommentje:
31
2023. márc. 11. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
A tarsad nem arra valo hogy a fetiseid kiszolgalja. Ezt a kurv.ak csinaljak penzert. Amugy nincs dominans no egyaltalan. Aki iranyito szerepet vesz fel, az azert teszi mert rajon hogy a ferfi teszetoszta es ugy van vele, jo, akkor majd o. Azt hiszi ezert nem erdemes eldobni egy kedves, cuki ferfit akit biztos nem csal meg, mert hat rendes, csak onallotlan. De a nok sosem vagytak sub ferfira, ez csupan kompromisszum. Nagyon ferfiatlan es lelombozo egy ilyen pasi.
2023. márc. 12. 07:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy nincs dominans no egyaltalan."

Hogy mersz te 4 milliárd nőre kijelenteni tényként akármit is? Ennyire tudatlan hogy lehet valaki?

Én domináns nő vagyok és mivel olyan körökben mozgok, tudom hogy szerencsére vagyunk egy jó páran :D

"De a nok sosem vagytak sub ferfira“

Megint csak téves, attól mert még TE azt szereted, ha a férfi rongya vagy és ő aláz le téged az ágyban, attól még ne beszélj 4 milliárd nő nevében, koszi:))

2023. márc. 12. 09:53
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát pedig találkoztam kifejezetten domináns nőkkel,akik mindenáron fölém akartak kerekedni, pedig egyáltalán nem vagyok egy tesze-tosza valaki.

Az ágyban hagytam egyedül,hogy domináljanak,mert ott élveztem,vagy max ilyen szerepjáték szinten egy két szituban, de amikor más téren is meg akarták mondani,hogy mit csináljak,azt sose hagytam,így hamar véget is értek ezek a kapcsolatok,meg aztán tudatosult bennük,hogy valójában az ágyban is én irányítok, mert végül is mindig olyan szerepjátékot játszottunk,amit én akartam, csak nekem kifejezetten az volt a kívánságom,hogy ott én legyek a sub, és az volt a szerencse,hogy nekik is ez jött be,h dominálhatnak ott. De pont ezek miatt csak szexpartnereket találtam eddig,akikkel működött ez a fajta szerepjáték.

A kifejezetten sub nőkkel meg bár maga a kapcsolat harmonikusan működött,de az ágyban hiába próbáltak megfelelni nekem,és játszani a dominát,az nem volt az igazi,se ők se én nem éveztem,mert látható volt,hogy görcsös az egész a részükről és így sokkal kevésbé izgultam fel, illetve ha látom a nőn,hogy nem ilyen szexre vágyik,úgy nekem se jó érzés,hiába próbál kielégíteni,nem akarom,hogy valaki olyat erőltessen magára,amit valójában nem élvez.

2023. márc. 12. 19:45
 8/12 anonim ***** válasza:

"aztán tudatosult bennük,hogy valójában az ágyban is én irányítok, mert végül is mindig olyan szerepjátékot játszottunk,amit én akartam"

Csák mert tiéd az ötlet, nem irányítasz :D

Szó jelentését se tudod ezek szerint.

2023. márc. 12. 20:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Haha, úgy értem azt csináljuk,amit én akarok. Ha én úgy irányítom,hogy ő irányítson,akkor végül is ki is irányít? Kicsit paradox ugye:D
2023. márc. 12. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha MEGKÉRED hogy domináljon, attól még nem te irányítasz..
2023. márc. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!