Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan válogatós lennék?
Többen is mondták már nekem, hogy túlságosan válogatós vagyok párválasztás terén, kizárólag azért, mert szeretném, ha a barátnőm hasonló nézeteket vallana és hasonló értékrenddel bírna, mint én. Ez annyira pofátlan dolog lenne, hogy olyan ember társaságát keresem, akivel megvan köztünk a szinkron, a kémia, és hasonlóak az életről alkotott meglátásaink? Mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de valójában sokszor inkább taszítják, ha teljesen ellenkező elveket vallanak a felek.
Hogy konkrétumokról is szó essen, szeretném, ha elfogadó lenne (tehát nem rasszista vagy homofób), kedves másokkal. Ez már nagy elvárás? Nem azt mondtam, hogy XY egyetemet végezzen, legyen 8 diplomája és szülésre alkalmas méhe, mert ilyenekre is láttam már példát online. Én szerintem tűrhető dolgokat keresek egy lányban, és nincsenek túlontúl szélsőséges elvárásaim csak azért, mert nem szándékozom összefeküdni akárkivel. Furcsa ez a párkeresés, mit ne mondjak.
Nekem csak annyi az elvárásom, hogy:
-Legyen megbízható
-Egy kicsit adjon magára
-Ne legyen féltékeny pszichopata
-Legyen egy kis sütni valója ( csak gondolkodjon józan paraszti ésszel és logikusan)
-Mindenről el lehessen vele beszélgetni (nem csak a köröm,haj,szempilla az érdeklődési köre..)
Nem nagy valamik szerintem, de a csajok eddig sorra buknak meg valamelyik pontnál..
Tudom, hogy van ilyen:D Nem kértem a véleményed és nem is érdekel. Te se felelsz meg nagyon nagyon sok embernek. Attól nem tartok, hogy nekem nem fog összejönni senki.:D
Tudod, tökéletes ember nincs. Belőlem pl hiányzik az összes hiba. D
Viccet félretéve; a párválasztás em így történik. Nem a gombra keresünk kabátot. Megismerünk valakit, megszeretjük, jó esetben annyira, hogy le akarunk horgonyozni mellette. Az idő telik-múlik, és mmi egyre jobban érezzük magunkat mellette, hovatovább ár létezni sem tudunk nélküle. Mindeközben azonban TUDAT ALATT egyfolytában mérlegeljük a hibáit, és azt, hogy ez még belefér, vagy nem ér annyit a szerelmünk, hogy lenyeljük, esetleg megpróbáljuk átnevelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!