Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen élet hova vezet?
A feleségem lelépett...elvitte a gyerekemet is akiről az életem szólt, őrá épült.
Munkán kívül mindig velem volt.
Elindítottam a pert, de tudjuk hogy a bírók milyenek.
Minimálisak az eselyeim hogy visszakapjam és folytassuk a normális életünket.
Vagyis itt van a nagy lakásom amiben egyedül ülök.
Rosszul vagyok ettől.
A munka után pedig nem tudok mit kezdeni magammal, mert mindig vittem a kislányom játszora, edzésre vagy tanultam vele.
Régen nagy testépítő meg boxoló voltam...de nem erdekel már ez, unalmas.
A szakítás után fél évvel elromlott a kocsim és bkv val kellett munkába mennem.
Ültem a buszon..volt vagy 40 fok és egy szoknyás csaj minden kanyarnál hozzám nyomta a csupasz combját miközben én csak nyomkodtam a telefont ahogy ültem.
Aztán mivel kezdett felállni a farkam a meleg combja folyamatos érintésetől a rövidnadragban felnéztem.
Erre vigyorgott rám és ilyet szólt-a következő után számot kell cserélnünk.
Ebből lett egy flört majd itt is aludt nálam.
Ez az élmény kihúzott az önsajnálatból ès önmagam előtt is tisztába került az, hogy egy szép nő tarsasága, egy feledhetetlen dugas, ha nem is feledteti velem a gyerekem elveszteset, de hatasos fajdalomcsillapító.
Így hagytam a kocsit, vettem berletet és kb napi 5-6 nekem tetsző nővel szóba elegyedek azóta haza felé a tömegközlekedésen.
Többségeben megadják a számuk messenger és akk varják hogy online game indul amiből tali.
Neha belemegyek és jön a napokig tartó pötyögtetés majd randi stb.
De én nem ezt akarom, hanem hogy ott és akkor őt mert csak ez hat hogy ne fájjon.
Ennek köszönhetően megismertem rengeteg nőt és kb 25 akikkel le is feküdtem a nyaron, így nem kell egyedül lennem ketsegbe esve csak ritkán....
De egyikükben sem erzem azt hogy igen, őt megtartom és ujrakezdem vele.
Most 1 hónapja szórakozó helyekre is lejarok nőért. És összejön.
Így belegondolva én vagyok 42...és volt egy 23 éves csaj. Szép és szexuálisan nagyon nyitott, úgy gondoltam hogy ő egy talán.
Jó volt vele a korkülönbség ellenere is.
Az első reggel mikor mellettem ebredt, nem azt ereztem mint szoktam, hogy hogyan dobjam ki .
Hanem csinaltam neki reggelit, majd mondta hogy megy.
Én meg mondtam, hogy nem kell menned sehova se...akár maradhadsz is.
Es maradt.
Megismertük egymast. Nemi remény is csírat bontott bennem a vele töltött pàr het alatt.
Idővel bemutattam a 7 eves lányomnak de elverzett. Nem tudott mit kezdeni vele így megszabadultam tőle és megyek újra a vilagba.
Szombat esti gyenge kamu ez is. Csak ennyit tudtál kitalálni?
Elég gyenge lett.
#1 Szerintem az itteni kamukérdések nagy részénél azért érdekesebb volt, van benne eredetiség.
A buszos részig amúgy én is elhittem.
Érdekes hogy a buszos rész fogott meg titeket.
A kerdesben szereplő csajjal együtt idén nyaron 4 nő csípett fel engem a buszon.
First world problems....
38F incel
"Érdekes hogy a buszos rész fogott meg titeket."
Mert onnantól biztos, hogy elkezdtél kamuzni. Persze lehet, hogy már az alapsztori sem igaz, de az legalább nagyjából hihető.
Tipp: ha csak azt írod, hogy a buszon tetszett meg egy csaj, és utána itt-ott elkezdtél nőzni, akkor hitelesebb maradt volna végig a kamu. Ez a buszos dolog nagyon hiteltelen, gáz fantázia. Járnod kell még pár évet a trollképző iskolába....
Szerintem a kérdező kb. 16 éves lehet, mert látszik, hogy fingja sincs a világról...
Az egész olyan, mintha egy tinifiú képzelgéseit összegyúrták volna pár gagyi, filmes klisével: a tipikus, "mindenkit megd*gok, aztán reggel kipenderítem, hogy tudja, hol a helye" sablon-rosszfiú, aki reggelit csinál, ha bejön neki a csaj. A nők pedig úgy viselkednek, mintha ingyen k*rvák lennének: este forróvérű party-r!bancok, de reggel már szemlesütve távozó zárdanővérek, hogyne...
De itt van pár morzsa a valóságból:
- Fiatal, szexi csajok gyakorlatilag sose kezdeményeznek, pláne nem buszon, végképp nem 40es hapsiknál és kizárt, hogy mindezt egy kósza, ingyen d.gásért. Aki ennyire szexéhes, hogy mindenki mindenhol mindegy neki, az vagy prosti lesz, vagy pedig betalálják fiatalabb srácok.
- A mai világban a nők szemében kevés nagyobb lúzer van, mint egy elvált, gyerekes, középkorú hapsi, aki csajokat szólongat a buszon. Nem hogy elérhetőséget nem adnak, de menekülnek.
- Ugyanígy egy olyan szórakozóhelyen, ahol 23 éves pipik táncikálnak, egy 40es fószer viccnek és nem alfahímnek számít...
- Egy nyár alatt még egy jobb képű milliárdos se k*r le 25 csajt (fizetősöket, bányarémeket és putrisokat nem számítva, mert ezekkel talán kijönne a matek). Ez azt jelenti, hogy kb. 3 naponta mással kellene kefélni. Egy random hapsiért se állnak ennyien sorba.
- Egy felnőtt férfi sem használja az "online game indul, amiből tali" kifejezést, még anonim fórumon sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!