Buszozás közben ti is szoktátok figyelni az autósok arcát? Hogy egy-egy tragacs- ill. luxusautót milyen ember vezet?
Szerintem nagyon érdekes dolog és egy kisebb társadalomtudományi/pszichológiai diplomamunkát is lehetne belőle írni, hogy egy-egy ember külsejéből mennyire lehet következtetni az anyagi helyzetére, illetve a személyisége vajon mennyire feleltethető meg az általa vezetett autó presztízsértékével. Tegnap például hazafele menet rengetegféle embert láttam különböző autók kormánya mögött.
* csinos szőke csaj -> 7-10 éves használt 6-os BMW kabrió
* fiatal jóképű huszonéves pasi a csinos barátnőjével -> vadiúj 3-as BMW
* ősz hajú/szakállú idős szemüveges férfi a házastársával -> drága Audi Q7-es
* alacsony molett anyuka a pici gyerekével -> elég használt Opel Corsa
* szőke hajú nagyon jól öltözött dekoratív lány -> Porsche Cayenne
* fiatal huszonéves kölyök -> Suzuki Swift (2. generációs, a "bádogdoboz")
És még sorolhatnám.
Lehet nekem van sok időm ilyenekkel foglalkozni, de annyira szívesen elbeszélgetnék velük és személyesen is megismerném őket. Vajon mivel foglalkoznak, milyen a személyiségük (introvertált, extrovertált) miért éppen ilyen autót vásároltak stb.
Az is érdekes, hogy néha azért jóképű pasikat is látok rossz autóban (régebbi Suzuki), de csinos nőket szinte sosem látok 2-3 milliónál kisebb értékű autó volánja mögött. Na erre pl. tényleg nagyon kíváncsi lennék és ezt légyszi válaszoljátok meg. De úgy összességében az egész kérdéssel kapcsolatban kíváncsi vagyok a véleményeitekre.
Nekem az a véleményem, hogy hülye vagy.
Mert ami neked "csinos", meg "szép", meg "helyes" pasi, az spec. nekem a világ legundormányabb lénye.
Nem az autóik márkája miatt, hanem azért, mert pontosan ismerem milyen egyedek vezetik ezeket.
Te a "molett" anyukát pici gyerekkel akarod azonosítani a számodra "szar tragaccsal".
Miközben nekem mondjuk ez százszor csinosabb, mint az összes csőgörény maca együttvéve.
Szóval eleve a dolog már itt bukik meg.
Meg aztán nyilván el tudod képzelni, nem kell hozzá kérdezősködni, hogy a szőke szilikonmaca mivel is "kereste" a kenyerét, vagy kinek is a járgányában ül?
De, ha neked ehhez ész kell, segítek: nem nehéz kitalálni, hogy akik kizsákmányolják az embereket azok csücsülnek drágább autókban, míg a SZÁMODRA molett anyuka, aki valójában pedig a csinos kategória, nos, ő pedig nem engedheti meg magának lévén van gyereke, és családja, náluk nem számít az autó, és nem is engedhetik meg maguknak...
A swift-es meg olyan "laza", és még huszonéves is, nyilván egy olcsóbb autót vette, vagy kapott a kreténje a szüleitől diplomára, vagy csak úgy..
Ennyire tényleg már nem lehetsz hülye, hogy ez komoly kérdésként merül fel benned, és elmélázgatsz rajta, mintha te találnád fel most a spanyolviaszt???
Itt mindenki ennyire buta????
Jaj megint ez az autóról való megítélés...
Egy kocsi lehet részletre vett,kölcsönkapott,bérelt,céges,stb.
És nagyon sok ember van,akinek a kocsi egy használati eszköz,és nem fog sok milliót belefektetni.
Ezen kívül sokan képesek inkább megvenni egy drága kocsit,hogy menőnek látszanak,aztán albérletben kuporognak,meg tele vannak adóssággal.
Manapság egymás hegyén hátán van a sok autó,szerintem olyan nagyon nem lehet megállapítani egy kocsiból kifolyólag,hogy milyen ember aki vezeti.
Kérdező azért majd kíváncsi lennék neked milyen autód lesz.
Mert a kérdésedből ítélve, még egy tragacsod se. Buszozgassál csak tovább, nézzél ki a fejedből, s elmélkedjél ehhez hasonló értelmes kérdésekről.
"Ezen kívül sokan képesek inkább megvenni egy drága kocsit,hogy menőnek látszanak,aztán albérletben kuporognak,meg tele vannak adóssággal."
Mert aki egy 40-50 milliós Porsche Cayenne-t vezet annál biztos fennáll a lehetősége, hogy tele van adóssággal meg albérletben lakik. -_-
3-as vagyok.
Látom te sem a saját életeddel foglalkozol,hanem ott recskázol a busz ülésében.
A 40-50 millás Porschésnál talán még az is fenn állhat,hogy másnap megy a sittre drogterjesztés miatt.
De lehet az is,hogy nyert a lottón.
Vagy egy jól menő üzletember,aki full becsületesen kereste meg rá a pénzt.
Bármi lehet.
Nevetséges vagy az elméleteddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!