Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten van még egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten van még egyáltalán fiatalos élet egy magyar férfi számára? Lehet még valahol nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos már mindenhol csak külföldiek vannak. És mindenhol majdnem hogy csak férfiak.

Nőket még lehet találni egyáltalán Budapesten, olyat akikkel lehet esetleg ismerkedni? Vagy tényleg az van, hogy Budapestről már kiszorultak a magyarok a külső kerületekbe meg vidékre, és ott van már csak élet a számukra?

Interneten meg tudjuk mennyire lehet labdába rúgni férfiként..

2023. nov. 13. 22:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
46%

"Sajnos már mindenhol csak külföldiek vannak."

Külföldön mondjuk ez teljesen érthető.

2023. nov. 13. 22:25
 2/27 anonim ***** válasza:
23%
Nincs már ilyen. Én is mindenhol angol, holland, sziú, német stb. férfiakat látok. A városban kb. 100:1 a férfiak és a nők aránya. Nincsen remény már!!
2023. nov. 13. 22:30
 3/27 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk Pesten még mindig könnyebb mint vidéken ahol konkrétan 0 élet van.
2023. nov. 13. 22:41
 4/27 A kérdező kommentje:
Pesten is kereken 0 élet van a magyarok számára... Vagy tudsz valami helyet ahol még van élet?
2023. nov. 13. 22:44
 5/27 anonim ***** válasza:
18%

Én igazából azt nem értem.. Hogy 2015 környékén még teljesen logikus volt, hogy itt van a sok nyugati férfi a PUA guruk felbújtására, mivel valóban könnyebb volt csajozni itt, mint ott.

Viszont azóta eltelt lassan 8 év és a sok nyugati kantól lassan rosszabb lett ez a város, mint Bécs (itt is olvastam ilyen kommentet). Ennek ellenére még mindig jönnek tömegesen valami 10 évvel ezelőtti információ alapján, ami valahogy belekerült a köztudatba.

Vagy az olcsó sör és prostik miatt jönnek ennyien?

2023. nov. 13. 23:34
 6/27 anonim ***** válasza:
93%

Ti mi a gedvás fszról beszéltek?:D Egy csomó csaj van a városban mindenfelé.

AMi meg a külföldieket illeti, Budapest 22%-a nem magyar. De ennek a 22%-nak elég nagy része ázsiai, akik tök elszeparálva élnek Kőbányán és környékén, őket gyakorlatilag egyáltalán nem találod a belvárosi éjszakákban.

Csak simán nyisd ki a szemed. Vagy merre szoktál te császkálni? A nagykövetségeken? Merthogy a Deákon valóban sok a külföldi, de ott is bőven akadnak magyar lányok. Nagykörút, meg ami a kettő között van, az meg bőőőőségesen jó, ha magyar csajokat keresel.

Csak nem a külföldi pasikat kéne bámulni. Illetve megteheted, nincs baj azzal, ha sznob homár vagy, csak akkor meg mit rinyálsz itt.

2023. nov. 13. 23:46
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

Ti Magyarországon éltek egyébként? Voltatok valaha Pesten? Csak mert az, hogy mindenhol külföldiek vannak és nők konkrétan alig, az nettó baromság! Én hosszú évek óta itt élek, itt dolgozom, járunk szórakozni, ide-oda és MINDENHOL vannak bőven lányok is! Külföldiekkel meg a Deákot leszámítva nem sokkal találkozni.

Pont Pest az, ahol 20-30 között egyenlő arányban oszlanak meg a nők és a férfiak, sőt konkrétan néhány száz fővel több a nő! Szóval őszintén nem tudom miről beszéltek, de hogy köszönőviszonyban nincs a valósággal, az fix.

2023. nov. 13. 23:52
 8/27 anonim ***** válasza:
76%
Millió helyen van élet, nem tudom miről beszélsz.
2023. nov. 14. 00:38
 9/27 A kérdező kommentje:
Még mindig nem mondott senki semmilyen hely nevet, csak a levegőbe beszél hogy "tele van csajokkal", HOL?? HOL vannak csajok?
2023. nov. 14. 00:42
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
Mindenhol. De sehol nem fognak a csajok a nyakába ugrani
2023. nov. 14. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!