Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten van még egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten van még egyáltalán fiatalos élet egy magyar férfi számára? Lehet még valahol nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos már mindenhol csak külföldiek vannak. És mindenhol majdnem hogy csak férfiak.

Nőket még lehet találni egyáltalán Budapesten, olyat akikkel lehet esetleg ismerkedni? Vagy tényleg az van, hogy Budapestről már kiszorultak a magyarok a külső kerületekbe meg vidékre, és ott van már csak élet a számukra?

Interneten meg tudjuk mennyire lehet labdába rúgni férfiként..

2023. nov. 13. 22:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
A metrón.
2023. nov. 14. 03:52
 12/27 anonim ***** válasza:
21%
Nincs ilyen hely! Nincs!! Egyszerűen nem létezik!!! Ha valahol valami csoda folytán felbukkan egy magyar nő, akkor arra máris rárepülnek a chadek!!! Átlagnál jobb magyar férfinak itt már annyi esélye sincs, mint féllábú békának a gólyabálon!!!
2023. nov. 14. 04:18
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

9, én írtam helyneveket, de akkor leírom mégegyszer: PESTEN MINDNEHOL De még Budán is.

A Nagykörűt végig vna szórakozóhelyekkel, menj be bármelyikbe péntek vagy szombat este.

Budát csíped? Akkor Móricz.

Ha nem szereted a külföldieket akkor a Kazinczyt meg a Deákotkerüld. De kb ennyi.

Elképesztő, hogy ilyen szinten elszakadjon valaki a realitástól...

2023. nov. 14. 09:21
 14/27 A kérdező kommentje:

"én írtam helyneveket, de akkor leírom mégegyszer: PESTEN MINDNEHOL"

HOL? Egyetlen helyet írj, ahol még nem szinte csak külföldi FÉRFIAK vannak...

2023. nov. 14. 10:30
 15/27 anonim ***** válasza:
96%

14, kérlek olvasd el az egész hozzászólásomat.

Komolyan, mintha egy sütőtökkel próbálnék beszélgetni....

2023. nov. 14. 10:32
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
Bőven van lehetőség ismerkedésre, ha az nálatok nemcsak a dizsiben felszedendő egyéjszakás k...oid csajokat jelenti (akikből azért lehessen mán úgy válogatni, hogy kirakják eléjük tálcán...). Hanem barátkozós ismerkedésből potenciálisan lassan kialakuló kapcsolatot - azt nagyobb eséllyel lehet elérni, mert ott kevesebb külföldi lesz (pl. sportegylet, társasjátékkör, természetjáró klub), mint a Fogasban meg a Szimplában hajnali 2kor.
2023. nov. 14. 10:48
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Na, látom, olvasni nem tanultál meg kérdező, de azért kiírtál még egy kérdést:D
2023. nov. 14. 10:52
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

"HOL?? HOL vannak csajok?"

facebook események, kinézel magadnak bármiféle kicsit is fiatalosabb esti programot, lesznek csajok.

2023. nov. 14. 13:40
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Kb két órája voltam egyetemi szemináriumon, ez a mostani csoport olyan 15-17 fő lehet és kemény négyen voltunk fiúk. Voltam már elég sok szemináriumon és ez az arány nálunk nem ritka. Egyik lány sem külföldi.

Na most tekintve hogy ezek a lányok ha minden igaz nem tudnak teleportalni addig legalább az utcán kell lenniük amíg a-bol b-be eljutnak. Pusztán azoknak a budapesti egyetemeknek a száma ahol 60-40 az arany nők javára kb kizarja ezt a delirálást amit nyomtok hogy Budapesten nincsenek nők.

2023. nov. 14. 16:27
 20/27 anonim ***** válasza:
14es. Írt neked helyeket az előző válaszoló, de jó akkor vegyük ilyen nagyon autisztikusan a dolgot. Én legutóbb egy Felix Helix nevű helyen voltam ahol sokan voltak, nem csak külföldiek és nem csak férfiak. Lányok is és olyan lányok is akik nem sráccal voltak.
2023. nov. 14. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!