Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten van még egyáltalán fiatalos élet egy magyar férfi számára? Lehet még valahol nőkkel ismerkedni?
Sajnos már mindenhol csak külföldiek vannak. És mindenhol majdnem hogy csak férfiak.
Nőket még lehet találni egyáltalán Budapesten, olyat akikkel lehet esetleg ismerkedni? Vagy tényleg az van, hogy Budapestről már kiszorultak a magyarok a külső kerületekbe meg vidékre, és ott van már csak élet a számukra?
Interneten meg tudjuk mennyire lehet labdába rúgni férfiként..
9, én írtam helyneveket, de akkor leírom mégegyszer: PESTEN MINDNEHOL De még Budán is.
A Nagykörűt végig vna szórakozóhelyekkel, menj be bármelyikbe péntek vagy szombat este.
Budát csíped? Akkor Móricz.
Ha nem szereted a külföldieket akkor a Kazinczyt meg a Deákotkerüld. De kb ennyi.
Elképesztő, hogy ilyen szinten elszakadjon valaki a realitástól...
"én írtam helyneveket, de akkor leírom mégegyszer: PESTEN MINDNEHOL"
HOL? Egyetlen helyet írj, ahol még nem szinte csak külföldi FÉRFIAK vannak...
14, kérlek olvasd el az egész hozzászólásomat.
Komolyan, mintha egy sütőtökkel próbálnék beszélgetni....
"HOL?? HOL vannak csajok?"
facebook események, kinézel magadnak bármiféle kicsit is fiatalosabb esti programot, lesznek csajok.
Kb két órája voltam egyetemi szemináriumon, ez a mostani csoport olyan 15-17 fő lehet és kemény négyen voltunk fiúk. Voltam már elég sok szemináriumon és ez az arány nálunk nem ritka. Egyik lány sem külföldi.
Na most tekintve hogy ezek a lányok ha minden igaz nem tudnak teleportalni addig legalább az utcán kell lenniük amíg a-bol b-be eljutnak. Pusztán azoknak a budapesti egyetemeknek a száma ahol 60-40 az arany nők javára kb kizarja ezt a delirálást amit nyomtok hogy Budapesten nincsenek nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!