Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni 2022 -ben, ha az online ismerkedés és az éjszakai élet már nem megy?
Mit jelent, hogy nem megy?
Ha a társkereső nem megy neked, akkor veled van a gond. Nem megfelelő minőségű képet tettél ki magadról (és itt nem feltétlenül a kinézetted van gond, hanem a képpel. Nagyon sok olyan képfajta van amiről a férfiak azt hiszik menő, közben meg nagyon gejl) vagy gáz a bemutatkozószöveged. Illetve még ezer olyan üzenetkezdési formát tudok mondani amire instant nem írnak vissza a nők, és teljesen jogosan.
Éjszakai életet nem mindenki él, és nem is mindenki akar. Ha nem érzed már magadénak, akkor keress más hobbit és ott ismerkedj. Szeretsz társasjátékozni? Akkor menj társasos eseményekre és ott próbálj találni barátnőt. Szeretsz olvasni? Könyvesbolt és könyvtár. Szeretsz ps-en/gépen játszani? Vannak direkt gamer események is rendezve néha a hunexpon, illetve stream-elő twichelő csatornákon is sokszor írnak lányok a chatba, esetleg kezdeményezz náluk, hisz legalább van egy közös pont.
Hat, mas nagyon nincs, szoval ezen kell javitani.
#2: A nem megfelelo kep jelenleg ferfikent azt jelenti, hogy nem nezel ki a legjobban vagy nem vagy agyonretusalva. Egy csomo ismerosom, aki evekkel ezelott talalt tinderen valakit, jelenleg senkit sem tud. Ugyanolyan kepeket raktak fel.
"stream-elő twichelő csatornákon is sokszor írnak lányok a chatba":
Ja, hogy menjek fel az onlyfansére.
"Éjszakai életet nem mindenki él, és nem is mindenki akar.":
Én egyébként szeretem és korábban volt is sikerem így (utoljára tavaly augusztusban). A gond az, hogy ez a forrás szép lassan apadni kezdett az utóbbi időkben. Egyre több a férfi akik egyre nyomulósabbak és egyre kevesebb a nő.
Most úgy vagyok vele, hogy kb 20 alkalomból (amikor le kell innom magam a földig), lesz 1db smárolás, amit 3 évente egyszer tudok elvinni a szexig, ha elég kövér a nő persze.
Szívesen buliznék, de a sikerem kb egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!