Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hol szoktatok ismerkedni? 20/L én eléggé nehezen találok párt magamhoz akár egy éjszakás kalandra is
Szia. :3 Írhatnál, én is partnert keresek magamnak.
25N
Ha elmondod melyik városban laksz úgy könnyebb választ adni (hát ha van valaki aki szintén odavalósi).
Melegbarát szórakozóhelyen -egy éjszakást nem nehéz találni.
Munkahelyen (nem a legjobb hely, de ha van aki iránt érdeklődsz összebarátkozhatsz vele -így azt is megtudhatod milyen orientációjú)
Suliban (talán itt a legjobb, sok ember - egyetemi bulik, szakon belül több felső-alsó évessel ismerkedhetsz általuk találhatsz olyat aki szintén a lányokat szereti.
Én pl. megkérdeztem a senorom anno, hogy ismer-e hasonló beállítottságúakat mint én (kettőt ismert akik nyíltan együtt voltak szóval nem jutottam túl sokra xd)
Viszont én találkoztam nem egy leszbikus lánnyal már az első évem kezdeténél szóval a suli az egyik legszéleskörűbb hely).
Buliban > ez kicsit olyan snasszos. Nem túl egyszerű olyat kifogni aki pl szemezik veled.
Ismerős által > hátha barát ismer leszbikus lányokat.
Nekem is írhattok 1 menetre is:D
17/L
Hát vannak meleg szórakozóhelyek bár èn azokèrt nem vagyok oda, inkább rendes bulikban ahol elvegyülhetsz ès mellesleg a váratlan találkozások a legizgisebbek:$
Èn szívesen beszèlgetek itt is nyugodtan
írjon az aki szeretne:)
18/L Budapest
Írhatsz nekem is, egy éjszakára is akár. :)
19/l/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!