Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy két nőis leszbi vagy biszex egy párt alkossanak? Többi lent
Igen, de szerintem a legritkább. :s
Én nőiesebb vagyok, és sajnos eddig csak olyan nőies csajokkal találkoztam, akik bi-k.. na ezek többségének sajnos rossz a vége. :D
18L
Nekem van több lányos ismerősöm, akik leszbikusok, bik. :) Én se vagyok nagy biszex párti, ha lehet, inkább nem lépek kapcsolatba velük, de van egy barátnőm, aki teljesen nőies, pánszexuális de teljes mértékig hűséges típus. Igazából kételkedem abban, hogy szereti a pasikat, mert sose akart velük lenni... Na hát mindegy. :D
Mondjuk én leszbikus létemre lányos vagyok, smink, hosszú haj, magassarkú, de inkább a tomboy (nem butch) típusú lányokat kedvelem, bár tény, hogy vannak nagyon szép lányos lányok is. :)
Biztos vannak ilyen párok, önmagában a nőiesség nem hinném, hogy gondot okozna. Sőt, sok helyzetben jól is jöhet, hogy hasonló személyiségek vagytok, jobban megértitek egymást, kölcsön tudjátok venni egymás ruháit (:D) stb. Amit inkább el tudok képzelni, az az, hogy az ilyen lányok között több a pletykálós, kavarós, nyávogós, hisztis, vagy olyan, aki szeret másokra támaszkodni (nem akarok vele megsérteni senkit, tudom, hogy ez nem a nőiesség automatikus velejárója és fiúsabb személyeknél is simán előfordulhat). Mert két olyan lány viszont tényleg nem igazán lehet kompatibilis.
Én egyébként nem igazán tudom besorolni magam fiús-lányos kategóriákba, teljesen hangulatfüggő a dolog, külsőre és belsőre is. Rövid a hajam, néha pasipólót/inget/kapucnis pulcsit hordok, máskor pedig virágos ruhában feszítek. Meg persze vannak átmenetek is. Mindegyik tetszik és mindegyik én vagyok. Randizás tekintetében inkább a kicsit fiúsabb lányokkal érzem jól magam, de azért ne legyen túl fiús sem. Biszex csajszival még nem volt dolgom, nem hiszem, hogy akadályt jelentene, de talán kicsit szoktatnom kellene magam a gondolathoz.
Létezik, de szerintem ez a legritkább kategória. Sajnos :(
Én is nőiesebbként a nőiesebb lányokhoz vonzódom. Nem az a full cicababa, de nem is a nagyon fiús lányokhoz. Szóval szerintem ilyet a legnehezebb találni. Legalábbis az én ismerkedésemet eléggé megnehezíti.
Szóval létezik, de sokáig kell utána kutatni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!