Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a mamahoteles csajnak, akivel ismerkedek, az hogy én külön éljek a szüleimtől?
Ismerkedek tinderről egy csajjal aki otthon lakik és annak ellenére hogy mamahoteles, azt ecsetelte hogy ő olyan csávóval nem állna le aki a szüleinél lakik.
Nem igazán értem miért elvárás ez a részéről, ha ő is ebben a szituban van.
Mi a véleményetek erről? :)
30 vagyok és csaj .
Igen én itthon lakom anyunal mivel jól ki jövünk és most azért fizetéssel száz ezreket ,hogy egyedül legyek?
Nem ,nem tart el ,főzök én is ugyan úgy csak ha el mennek ő tok magára maradna .na itt van még egy buktatoja.
30 - Most igen, de nem tart ez sokáig, hidd el 😀
31 - Anyámmal nem akarok párkapcsolatba elni, elég beteg lehetsz ha ilyenekre gondolsz 😂 Alacsony keresetű no, instant kuka, úgyis csak lehuz majd.
42 vagyok .
Na ebbe még nem igazán gondoltam bele.
Volt aki külön élt és volt aki ugyan úgy volt mint én és 36 éves csak ő ketten az apjával volt de ha valamit akarsz meg lehet oldani ...
jaj 46, ne légy már demagóg. Szerinted a magasabb státusz csakúgy a semmiből jött, soha nem történt egy felemelkedési fázis?
Nem kevesen vagyunk az országban, akiknek a szülei csak szkamával vagy érettségivle rendelkeznek, de mi már egyetemet végeztünk.
És bizony ez ilyen, az én kezdőfizetésem is több volt mint anyám-apám fizuja együttvéve. Nem kerestek ők rosszul, tök jól megéltünk, csakhát a paicképes idplomás fizu több mint amit ők szkamával és érettségivel összehoztak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!