Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos a mamahoteles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a mamahoteles csajnak, akivel ismerkedek, az hogy én külön éljek a szüleimtől?

Figyelt kérdés

Ismerkedek tinderről egy csajjal aki otthon lakik és annak ellenére hogy mamahoteles, azt ecsetelte hogy ő olyan csávóval nem állna le aki a szüleinél lakik.

Nem igazán értem miért elvárás ez a részéről, ha ő is ebben a szituban van.

Mi a véleményetek erről? :)

2023. dec. 4. 12:55
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
31# édesanyádat is kukáznád, amiért vénségére csóró? Talán a saját házad táján sepregess.
2023. dec. 4. 17:15
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

30 vagyok és csaj .

Igen én itthon lakom anyunal mivel jól ki jövünk és most azért fizetéssel száz ezreket ,hogy egyedül legyek?

Nem ,nem tart el ,főzök én is ugyan úgy csak ha el mennek ő tok magára maradna .na itt van még egy buktatoja.

2023. dec. 4. 17:41
 43/49 A kérdező kommentje:

30 - Most igen, de nem tart ez sokáig, hidd el 😀

31 - Anyámmal nem akarok párkapcsolatba elni, elég beteg lehetsz ha ilyenekre gondolsz 😂 Alacsony keresetű no, instant kuka, úgyis csak lehuz majd.

2023. dec. 4. 17:42
 44/49 A kérdező kommentje:
42 - és elvárás nalad hogy a férfi külön éljen?
2023. dec. 4. 17:45
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

42 vagyok .

Na ebbe még nem igazán gondoltam bele.

Volt aki külön élt és volt aki ugyan úgy volt mint én és 36 éves csak ő ketten az apjával volt de ha valamit akarsz meg lehet oldani ...

2023. dec. 4. 17:52
 46/49 anonim ***** válasza:
43# nem úgy értettem, hogy párkapcsolatra anyáddal. Te mondtad, hogy többet keresel, mint a szüleid együttvéve. Akkor anyád is egy alacsony keresetű lehúzós csaj. Abban meg nem lennék olyan biztos, hogy nem sokáig leszel szingli, egy tanult, pénzes csajnak nem fog bejönni, hogy ilyen csóró, tanulatlan családból származol, és egy szolgálati putriban/munkásszálláson laksz, szóval az ezzel kapcsolatos frusztrációdat nem ilyen átlátszóan és nagy arccal kellene nyomatnod.
2023. dec. 4. 20:42
 47/49 anonim ***** válasza:

jaj 46, ne légy már demagóg. Szerinted a magasabb státusz csakúgy a semmiből jött, soha nem történt egy felemelkedési fázis?

Nem kevesen vagyunk az országban, akiknek a szülei csak szkamával vagy érettségivle rendelkeznek, de mi már egyetemet végeztünk.

És bizony ez ilyen, az én kezdőfizetésem is több volt mint anyám-apám fizuja együttvéve. Nem kerestek ők rosszul, tök jól megéltünk, csakhát a paicképes idplomás fizu több mint amit ők szkamával és érettségivel összehoztak. Ennyi.

2023. dec. 4. 20:57
 48/49 anonim ***** válasza:
47# a felemelkedési fázis nem az, amikor azonnal kuka a pasinak egy netto 300 körül kereső diáklány vagy pályakezdő, az a felfújt hólyag fázis. Az én anyukámnak is csak érettségije van, meg a sokszorosát keresem, mint a szüleim, de ezért még nem fogom pökkhendien lenézni a pályakezdő pedagógusokat, vagy a diplomás ápolókat meg hasonlókat hogy ők kuka, mert nem milla körül kapnak. A nagyarcú kérdezőgyerek meg valahogy baromira elfelejtette, hogy ki nevelte fel, és honnan jött.
2023. dec. 4. 21:54
 49/49 anonim ***** válasza:
42%
Magyarorszag eleg keves % a keres havi 1 milliot.. Ja bocs tudjuk itt gyakorin annyi az atlag :D
2023. dec. 4. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!