Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a mamahoteles csajnak, akivel ismerkedek, az hogy én külön éljek a szüleimtől?
Ismerkedek tinderről egy csajjal aki otthon lakik és annak ellenére hogy mamahoteles, azt ecsetelte hogy ő olyan csávóval nem állna le aki a szüleinél lakik.
Nem igazán értem miért elvárás ez a részéről, ha ő is ebben a szituban van.
Mi a véleményetek erről? :)
28 - Nagyon sok nő ilyen, de kivétel szerencsére van. A nettó 280as csajom volt hasonló, hamar kukáztam is.
29 - Az egzisztencia fontos, nekem is az, ezért tanulok és vagyok olyan pozícióban amilyenben. Viszont én hasonló képzettségű nőt is akarok (komolyra), ezt meg csak max egyszer megjáratom, abból bajom nem lehet. :)
Azzal a novel nem kell foglalkozni akit egy percig is erdekel hogy sajat ingatlanod van e vagy sincs.
Persze itt jonnek az alszent dumaval hogy miert kene csoro pasi, meg szegenykek hova fogjak szulni a gyereket, meg a tobbi hogy meg ok legyenek aldozati szerepben:D Anno tok erdekes volt hogy a nagymamainkat,sot meg az anyukainkat se erdekelte hogy a papanak, apainknak milye volt, ami most van azt ketten ertek el es nem a ferfitol vartak el teszem hozza jogtalanul hogy 28 eves korara sajat haza legyen mikor egy ingatlan 30 millio:D. Hanem kozosen szepen felepitettek a sajat eletuket. De volt szeretet. Nem pedig erdek.
Hát meg amúgy is egyenlőség van, a mai világban már nem az van mint régen. A nők simán tudnak keresni 400-500 ezret nettóba, megvan a lehetőségük tanulni. Egyenlőség van, 50-50. :D
Az ilyen csajokat ki kell használni azt eldobni őket. Haszonlesők, ezt érdemlik. :)
"Az egzisztencia fontos, nekem is az, ezért tanulok és vagyok olyan pozícióban amilyenben. Viszont én hasonló képzettségű nőt is akarok (komolyra), ezt meg csak max egyszer megjáratom, abból bajom nem lehet. :)"
Semmivel sem vagy különb, ugyanolyan haszonleső vagy te is.
Ismét a butuska, anyu-apu pénzén élősködő csaj vagy? :D
Nem ezt írtam, de látom a szövegértés nem megy.
Nem fogok senkit se eltartani, nem feladatom. Ha én élek egy színvonalon és a másik meg se tudja közelíteni ezt anyagi vonatkozásban, az hosszútávon nem fog működni és ez fordítva is igaz. Ha egy nő 8x utazik egy évbe külföldre, az nem az én kategóriám lesz és amúgy se vagyok az az utazásmániás ember. Szóval inkább elengedem az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!