Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a mamahoteles csajnak, akivel ismerkedek, az hogy én külön éljek a szüleimtől?
Ismerkedek tinderről egy csajjal aki otthon lakik és annak ellenére hogy mamahoteles, azt ecsetelte hogy ő olyan csávóval nem állna le aki a szüleinél lakik.
Nem igazán értem miért elvárás ez a részéről, ha ő is ebben a szituban van.
Mi a véleményetek erről? :)
😂😂😂
Azért az se utolsó hogy a kérdező ferfi hány éves!!
Tegyük fel ha te ocsipocsi vagy már legalább 40 ..
A csaj 30 ....
Gondolom könnyebb ismerkedni, komoly kapcsolatot kialakítani, ha teljesen magatok vagytok.
Lehet ő is külön szeretne már költözni, csak a jelenlegi gazdasági helyzetben kölcsön nélkül esélytelen és inkább bízik abban, hogy sikerül olyat találnia, akivel pár hónap alatt összeköltözhet.
Ezzel nincs is semmi baj, amíg ad a közösbe.
Bele akar ülni a készbe. Tartsd el
Nem férfi számukra :
- lakás nélküli
- 180 cm alatti
- 17 cm farok alatti
- 600 ezer nettó kereset alatti
- autó nélküli
5 - Értem, de miért nem áll le vele hasonló helyzetűekkel is? Akkor is össze lehet költözni egy fedél alá pár hónap után. Viszont neki feltétele hogy a leendő párja külön lakjon. Ezért nem értem hogy miért várja el ezt amikor ő se tudta kivitelezni? Albérletbe nem nagy kunszt elmenni, bárki el tud menni.
6 - Itt minden férfi mamahoteles ha otthon lakik, függetlenül attól hogy az anyja épp nem segít neki semmibe. Szóval de, a mamahotel az hogy otthon laksz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!