Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a mamahoteles csajnak, akivel ismerkedek, az hogy én külön éljek a szüleimtől?
Ismerkedek tinderről egy csajjal aki otthon lakik és annak ellenére hogy mamahoteles, azt ecsetelte hogy ő olyan csávóval nem állna le aki a szüleinél lakik.
Nem igazán értem miért elvárás ez a részéről, ha ő is ebben a szituban van.
Mi a véleményetek erről? :)
Jaj Istenem, mi ez a vergődés már megint?
Ha úg yérzed irreális a csaj, offold ki.
Azzal, hogy leálltok mindenfélével vitatkozni meg teret engedtek azoknak a bizonyos irreális elváásoknak, valójában csak azt éritek el, hogy teret nyer, okéssá válik.
Offold ki aztán kész, most őszintén, ki nem sz*rja le? Majd talál magának valami simpet aki ráírja mindenét.
Csak a saját idődet pazarlod azzal, hogy ezen töröd magad.
Vagy mond azt, hogy ez neked okés, és akkor meg ne vergődj ezen. Esetleg kérdezd meg tőle ugyanezt, hátha ad érthető választ és nem kell itt a szokásos köröket futni.
Nem irreális vágy/elvárás ez, csak nem jogos.
Én független, egyedül élő csávóként, sose néztem hogy a barátnőm hol lakik. Ennek meg elvárás az hogy külön éljen a leendő csávója, úgy hogy ő a mamahotel kényelmét élvezi. :D
Most az egyszer igazat adok a kérdezőnek, a saját példámon tudnám ezt bemutatni.
Én most 25 vagyok, 4 éve nem lakok otthon, de a nővérem tőlem idősebb 3 évvel, ő 28, és még mindig otthon lakik, de ő neki már a jelenlegi a 4. párkapcsolata, nekem pedig csak akkor lett komoly, amikor már elköltöztem otthonról. Tehát de, létezik a kettős mérce, sajnos.
Tehát amikor a nők azt mondják, hogy nekik sem néznek el semmit, akkor khmm... lányok. :D
Viszont a másik oldalt is megértem, tehát azért jó, ha nem kvázi a szüleid mellett kell megdugnod a barátnődet, ez eddig oké. De látod, ha a nők vannak otthon, az nem gond, mert értelemszerűen a barátjuknak már van saját lakása. Sajnos ez nem csak saját tapasztalat, de láttam már nem egy, nem kettő ilyet, sőt most is van a baráti körömben ilyen felállás. :/
#5-ös,
LOL, mert "a jelenlegi gazdasági helyzet" csak a nőket sújtja, a férfiakat nem???
A nőhöz hasonlóan a férfi "is külön szeretne már költözni" esetleg, csak hát ott is ott van az a bizonyos "jelenlegi gazdasági helyzet".
Nem?
Vagy megint a naaagy egyenlőség jegyében, amit a nőnek elnézünk, a férfi esetében már lendül is a "társadalom" elítélő kalapácsa?
12, jah, jogos, nem irrális, igne, jobb szóhasnzálat. Csak itt az oldalon mindig az "irreális női elvárások" szószerkezet él, már belesozktam:D
De na, a lényegen nem változtat. Valóban tekinthető nem-jogos elvárásnak. Ennek ellenére ugye a legfőb bkérdés az, hogy mi fér és mi nem fér bele egyik és másik félnek. Ha úgy ítéled meg, hgoy belefér, akkor hajrá. Ha nem, akkor offold ki.
Azért köcsögnek nem kell lenni. Ha ő kapcsolatot keres és te elhiteted vele, hgoy lesz belőle valami, de csak megdugod és otthagyod, akkor meg jön a kérdés jövőhéten, hogy "miért köcsög minden férfi, csak kihasználnak stb". Kell ez nekünk? Nem:D
13 - Maximálisan egyetértünk.
14 - Igen, egyenlőség van, ezért is bánok ezzel a dologgal így. Manapság sok nő keres 300e forint felett, megtehetnek egy albérletet és nem a tutira kell várni.
15 - Szintén egyetértünk. Szex lesz, ha feljön, az már jár nekem ennyi munka után. A többi később eldől. :)
Kérdező
Ahogy elnézem, nagyon sokan nem értenek egyet velem. :)
13-as voltam
Saját és sok ismerősöm tapasztalata ez.
Nekem sincs saját lakásom (30 se vagyok, miből lenne), céges lakásban élek, vicc pénzért havonta. Itt gyűjtögetek a saját lakásra, vagyis arra hogy minél kevesebb hitelt keljen felvennem. Egy hátránya van, az hogy a cégnél van kinn, lakott területen kívül, de pár km-re van a város. Ide még nem hoztam senkit se, de kíváncsi leszek hogy ha valami nő megtudja hogy hol élek akkor le áll-e egyáltalán velem? Nem fancy hely, nem is saját stb. :D A keresetem elég jó, max 2-3 éven belül akarok saját lakást, ilyen 5-10 millió közötti hitellel.
Szerintem nem tudja egyedül megteremteni azt, hogy elmenjen otthonról és pasit akar, akihez oda tud menni.
Vagy csak egyszerűen ennyire felszínes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!