Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos a mamahoteles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a mamahoteles csajnak, akivel ismerkedek, az hogy én külön éljek a szüleimtől?

Figyelt kérdés

Ismerkedek tinderről egy csajjal aki otthon lakik és annak ellenére hogy mamahoteles, azt ecsetelte hogy ő olyan csávóval nem állna le aki a szüleinél lakik.

Nem igazán értem miért elvárás ez a részéről, ha ő is ebben a szituban van.

Mi a véleményetek erről? :)

2023. dec. 4. 12:55
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Tippre szerintem is, anyagi helyzetig még nem jutottok el a beszélgetéseink során. Adminisztrátor, szóval olyan nagy keresete nem lehet.
2023. dec. 4. 14:10
 22/49 anonim ***** válasza:
59%

"családom nem tud szponzorálni, jelenleg többet keresek mint anyám és apám együtt"

Nekem van saját lakásom, de ezek az emberek ijesztőek. Az én szüleim, de főleg anyum, elásnák magukat, ha ez lenne a helyzet.

2023. dec. 4. 14:29
 23/49 A kérdező kommentje:

Miért? Mert sikeresebb vagyok mint a szüleim vagy mi a bajod?

Bocs már hogy nem születtem olyan pénzes családba mint te akit anyuci tud pénzelni. Masszív szánalom hogy a szüleid pénzére hajazol.

2023. dec. 4. 14:32
 24/49 anonim ***** válasza:
83%
Nem pénzesek a szüleim, hanem 20 évvel többet dolgoztak, mint én, 20 évvel előrébb vannak az életben. Egyszerű kis emberek, akik nem csak sírnak, és beletörődnek, hogy a gyerekük pénzelje majd őket.
2023. dec. 4. 14:33
 25/49 anonim ***** válasza:
48%
Tudod, a szülőknek az a dolga, hogy segítsék a gyerekeiket. Ha szeretnének a szüleid, most nem kéne mentegetned őket, amiért lusták voltak miattad kicsit összeszedni magukat.
2023. dec. 4. 14:35
 26/49 anonim ***** válasza:
83%
Mert legalább legyen egy lakás ahol normális nemi életet lehet élni anélkül hogy csendbe kéne maradni, nem hagyni az ágyat nyikorogni és attól félni mikor nyitnak rád. Ez persze bármelyik félnek lehet, de ha ő nem tud egyedül eltartani egy albérletet az is normális. Ketten már fele az egésznek.
2023. dec. 4. 14:37
 27/49 A kérdező kommentje:

24-25 - Attól hogy anyádék vettek neked egy lakást, nem kell mások felett ítélkezned.

20 év alatt standard melóval nem fogsz tőlük lakást kapni, szóval kétlem hogy bolti eladó vagy ilyesmi lett volna anyád/apád.

A saját szegénységi bizonyítványod ez a gondolatmenet, szánalmas anyádékon élősködni. :D

2023. dec. 4. 14:39
 28/49 anonim ***** válasza:
62%

Én is offolnám az ilyen csajt. Ha nem tud valamit teljesíteni, akkor ne is várja el!

Amúgy volt pár ilyen ismerősöm, a csaj beült a jóba, de amúgy egyénileg sehol nem tartott,0 ambíció.Ismerősöm fizetett kb. mindent és a csajnak így is alig volt spórolt pénze,az akkor nettó 400-as fizu mellett.Félrelépett,felélte a spórolt pénzt és most meg koplal egy albérletben.

Szerintem főként az a taszító az ilyen emberekben, hogy nem is ismered, de már lényegében a zsebedben turkál.

Nem te érdekled, hanem az hogy hol tud kihasználni.

33/F

2023. dec. 4. 14:49
 29/49 anonim ***** válasza:
62%
Kerdezo elvileg nem varhatna el, gyakorlatilag megis elvarja, mert elvarhatja. Egyebkent ezeker a dolgoker mind mi pasik vagyunk a hibasak. Nem tudom nehez igy megitelni hogy nez ki a csaj, de ha jol es kulonoskepp dekorativ, akkor csak ido kerdese, de fog talalni olyan faszit akinek megvan a keco, es ugyebar minket ferfiakat a puncival lehet legjobban megfogni. Aki jolnezki csaj, rengeteg ajanlatot kap minden ferfitol kulonbozo tarsadalmi statuszokbol, es nyilvan azzal fog mar leallni akinek egzisztenciaja van legtobb esetben. Sot, a ferfiak eloszeretettel buszkelkednek minden randinal arrol hogy mit ertek el az eletbe, ezzel amugy nem is lenne gond, de a csajnak kinyilik a csípaja, igy egy ido utan azt fogja gondolni hogy " hat jo csaj vagyok teszik az ajanlatokat, miert ne varhatnam el a hazat". Sajnos vagy nem, de a nok nagyon nagyon szamitasba veszik az egzisztenciat belejuk van ez kodolva, ahol biztonsagba szulhetik a gyereket is akar. A ferfi ember meg olyan hogy ha nagyon jo az a punci minden tovabbi nelkul odakoltozteti a csajt magahoz. Aztan itt jon elo ugye hogy mivan azzal akinek nincs lehetosege hazat venni/ lakast. Sajnos az igen hatrannyal indul. Koszonhetoen a jokis gazdasagi rendszernek..
2023. dec. 4. 14:57
 30/49 A kérdező kommentje:

A legundorítóbb nők az ilyen 22-24-25-ös kommentbe lévő nők.

Az egyik exemre emlékeztet akinek anyu vette meg a lakást és az autót, utána meg előadta hogy ő azért megdolgozott és neki hasonló anyagi helyzetű csávó kell. Egy családi eventen az anyja meg véletlenül elmondta hogy a 12 misis lakásból, 10-et ő állt. Na ezután már nem volt akkora az arc. Egyedül is rohad már egy jó ideje, azt 27 éves. Gondolhatjátok milyen gondolkodása van, kb mint ennek a delikvensnek itt, aki szerint szégyen ha a szülők nem tudnak lakást venni a gyereküknek. Viszont ez a kommentelő is egyedülálló elvileg (korábbi topikokból ismerős az írásképe) és tippre nem is véletlenül.

2023. dec. 4. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!