Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak közt van aki mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak közt van aki mire összerakja a "RAJTENGEDÉLYT", addigra úgy lelakja magát hogy már egy nőnek sem kell?

Figyelt kérdés

2023. nov. 20. 11:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

# 20

én veled értek egyet, de itt gyakorin mindig ezt emlegetik hogy az autó-lakás-egzisztencia megvan akkor az megoldja a nő problémát

2023. nov. 21. 07:06
 22/25 anonim ***** válasza:

21, az a gond, hogy ezt az incelek emlegetik, akiknek nincs autójuk, lakásuk.

Azaz olyan emberek mondogatják ezt, akiknek nincs nőjük és azt gondolják, hogy "na, majd ha ennyi meg ennyi pénzem lesz, akkor majd lesz".

Pedig nem.

Ez a tipikus esete annak, amikor valaki azt hiszi, hogy a pénz megold mindent. Sokmindent megold, a boldogulásban is segít, de konkrétan boldoggá nem fog tenni, és valódi emberi kapcsolatokat sem vhetsz rajta.

Persze vannak páran, aik ebben hittek és elérték a kívánt anyagi szintet és.... jönnek ide, hogy van lakása, van Audija, mégsincs nője.... vagy hogy van milliós fizetése, nag háza, mégsincs nője...

Az egész elmélet egy kalap szar:D De amúgy akinek van egy csöpp essze annak eszébe sem jut, hogy néhány bizonyos tárgy birtoklása majd egyszercsak mellédcsap egy igaz párt aki őszintén szeret:D

És pont ezért baromság ez a rajtengedély dolog is. Illetve hát... van rajtengedély, de nem pénzből meg tárgyakból áll.

Szociális készségek garmadája, önbecsülés, önbizalom, türelem, humor. Ez a rajtengedély. Sőt, valójában ez már egy nagy esélyű befutási garancialevél is. Nem full garancia, ilyet kár állítani, de bőven jó esélyekkel indulsz, ha ezek megvannak, rendben vannak. AKkor is, ha nincs lakásod és nincs autód.

De nyilván, pénzt szerezni sokkalta könnyebb, mint ezeket elérni. Nehéz célokat kitűzni és elérni meg fárasztó..

2023. nov. 21. 09:57
 23/25 anonim ***** válasza:
25%

Nő vagyok, nem vagyok dagadt, vam lakasom, autóm.is, (nem, senki nem rakta alám, nem, senkinek.nem terpesztettem, MEGDOLGOZTAM ÉRTE! diplomám is van (nem, nem várom el), a metto 500-600 pedig ALAP! Átlag. Ha ennél kevesebbet keresel, valamit szarul csinál

Ettol még nem nézem le, csak simán nem kezdek vele!

2023. nov. 21. 19:00
 24/25 anonim válasza:
33%
Kimondottan jokepu ferfinak tartom magam, gyonyoru haz, auto, plusz 3M bejon havonta. Azok a nok, akik szerint ez a rajtengedely, jeleznem, hogy az ilyen ferfiak (akik tenyleg ferfiak) eszukbe sem jut ilyen "novel" osszejonni. Reszvetem, ha van ilyen, akinek ez szamit.
2023. nov. 26. 07:32
 25/25 anonim ***** válasza:
45%

Ennyi badarságot már régen olvastam.

Ha csak azoknak lesznek utódjaik, aki a fenti módon szánalmasan nagyképűsködnek, (mindegy, hogy melyik nem) akkor kipusztul a világ. Normálisan az emberek megismerkednek, (nem telefonon), járnak, megkedvelik egymást, randiznak a szülők lakásán, vagy ahol tudnak. Ha ezek után megmarad a szerelem, akkor elkezdenek tervezni. Tanulnak, dolgoznak és tovább jutnak. A többi csak kitalált péniszség.

2023. nov. 28. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!