Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők milyen dolgokat sorolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen dolgokat sorolnak “csak rajtengedély” címszó alá?

Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 10:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%
Pénz pénz pénz
2023. aug. 27. 10:30
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Mi az hogy csak rajtengedély?
2023. aug. 27. 10:30
 3/18 A kérdező kommentje:

Például a férfinek mivel kell rendelkeznie ahhoz hogy a nő szóba álljon vele. Ha nincs fantáziád akkor pl : Milliomos legyen

2023. aug. 27. 10:33
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

Számomra ilyen a jó külső. Nem extraszexi megjelenésre gondolok, de tudjak vonzódni hozzá, különben tök hiábavaló az egész kapcsolatosdi.

A másik, hogy ne keressen sokkal kevesebbet, mint én, tehát minimum 400 nettó.

Legyen diplomás.

Éljen külön a szüleitől. (Az sem zavar, ha haverokkal albérletben.)

Nagyjából ezek azok a dolgok, amepyeknek mindenképpen teljesülnie kell. (A ne legyen szexista, bűnöző stb. elvárásokat kihagytam, mert gondolom egyértelmű.)

23N

2023. aug. 27. 10:36
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

Nálam hogy esélyes legyen vki fontos hogy minimum magasabb legyen nálam, helyes legyen, szocializált, hamae tudjom a másikra hangolódni, laza jófej sikeres, értőképes, gyorsreafálásu, és legyen élete.

A legutobbi ismerkedos randin azert nem jött be a srác mert

Alacsony, csúnya, beszélni is alig beszél, én irányitok(nő létemre..), es nekem unalmas progik tetszenek neki amikre en nem járnék vele tehát a szabadidőnk se lenne egyutt.

Ő ilyen nyugger életet hozzám képest, nekem az nem jön be.

Ezen kivul az öltözködése se tetszik, mert nincs pasis vagány laza stilusa, kémiailag inkább taszít.

Szoval felőlem lehet penze akkor se kéne, de amilyen mulya alapbol, biztos hogy nem egy belevalo üzletember vagy ilyesmi.

Ez már nem is érdekelt mert alapjaiban se kéne.

2023. aug. 27. 10:37
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Személy és helyzetfüggő.
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Ész, humor és még egy kis ész.
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Legyen egyszeru melos.
2023. aug. 27. 10:42
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

A kettesben felvázolt logika mentén:

- legyen számomra tetszetős az arca (erre sajnos nem tud hatással lenni, de szerencsére sok zsánerem van)

- legyen tisztelettudó azokkal az emberekkel/nőkkel is, akiktől nem akar semmit

- ne olyan típus legyen, aki "g.ci"-vel kezdi a mondatot és "b.zdmeg"-gel zárja

- legyen ápolt (egy magát elhanyagoló ember nemcsak saját magával, hanem a partnerével szemben is tiszteletlen - és csúnya is)

- legyen korombeli

- ha nagyon vagányul van felöltözve, az nálam plussz pont, de nem ragaszkodom hozzá

Első találkozás során - hacsak nem merültök el egy hosszú órákon át tartó beszélgetésben - ennyit lehet megtudni a férfiről.

2023. aug. 27. 10:45
 10/18 anonim ***** válasza:

22/n vagyok, ha ez számít.

9. voltam

2023. aug. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!