Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők milyen dolgokat sorolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen dolgokat sorolnak “csak rajtengedély” címszó alá?

Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 10:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Legyen minimum átlagos testalkatú, legyenek ápolt, rendezett fogai, körmei, haja, ruházata.
2023. aug. 27. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:
11%
Nem kell milliomosnak lennie, de amikor rongyos netto 400 ezret keres, es azzal jön, hogy gyereket akar, az nálam instant trash
2023. aug. 27. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

1. Legyen magára igényes. Volt olyan barátom, ahol a kapcsolat közben derült ki, hogy ő annyira nem híve a fogmosásnak...

2. Egyedül éljen. Nem akarom azt, hogy állandóan nálam legyünk, mert az ő otthonában ott van anyu/lakótárs.

3. Legyen érzelmileg érett. Ha valaki nem tudja kezelni az érzelmeit, nem tud konfliktust kezelni, nem tud BESZÉLNI az érzelmeiről, problémáiról, akkor nálam az instant off.

4. Hosszútávon akarjon családot alapítani. Minden tiszteletem aki a childfree életet választja, de nekem nem ez a vágyam.

5. Ne legyen Fideszes. Bocs, de ez tényleg nem. :DDDD

2023. aug. 27. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Nézzen ki jól.

Nyilván egy potenciális párral előbb-utóbb szexelni IS fogok. Na, most ha taszít a külseje, akkor nem lehet potenciális pár, hisz nem tudnék vele szexelni.

Innentől aztán simán kieshet az első mondat után, de végülis, ahogy te hívod volt "rajtengedélye", hisz nem a startpisztoly előtt esett ki.

2023. aug. 27. 11:47
 15/18 A kérdező kommentje:

14

Ne röhögtess 😂

2023. aug. 27. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy legyen közös hobbink és tudjunk beszélgetni
2023. aug. 27. 12:05
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

#15! Most mi bajod van? Én egy nő vagyok, nekem ez. A többinek meg más. Ha ocsmány vagy, tőlem akkor se kapsz semmiféle engedélyt, majd kapsz attól, akit ez nem zavar.

2023. aug. 27. 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
44%

-mama hotel off

-min 400 e nattó (ahogy itt írták)

-kidolgozott test

Igazából nincsen semmi új a nap alatt xd.

Csak majd ha fordul a kocka akkor ők se várjanak könnyítéseket.

2023. aug. 27. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!