Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak közt van aki mire összerakja a "RAJTENGEDÉLYT", addigra úgy lelakja magát hogy már egy nőnek sem kell?
Tehát... mire összerakja a rajtengedélyt, addigra elveszíti a rajtengedélyt?
Érdekes kérdés:D
De tekintve, hogy a legtöbb férfi már 14 évesen rendelkezik "rajtengedéllyel", így gondolom túl sok minden nem kell hozzá.
"De tekintve, hogy a legtöbb férfi már 14 évesen rendelkezik "rajtengedéllyel", így gondolom túl sok minden nem kell hozzá"
De tekintve hogy a rajtengedély 20 majd 30 felett nagyságrendekkel komolyabb mint 14 évesen (amikor csak a srácok egy kisebb része kap rajtengedélyt, tapasztaltam én is) ezért teljesen ésszerű a kérdés
Csak én nem lelakottságot hanem kiöregedést írtam volna, hiszen csak azt lehet lelakni akit használnak is, és mindenkinek a saját felelőssége hogy ne hanyagolja el önmagát. Viszont mire az elvárt exisztenciát előteremti, előfordulhat hogy már túl késő, pl. inpotensé válik vagy beleőrül, bedilizik amik a több évtizedes mellőzöttség természetes következménye ha úgy vesszük.
Ha nem születsz chadnek, jóeséllyel szívás az életed
# 4
de akkor mi van azzal hogy a lakás, pénz, autó megvan akkor nők probléma megoldva?
# 8
gyakoris nők használják ezt a kifejezést arra hogy egy férfinek párkapcsolathoz a rajtengedély a saját tulajdonú ingatlan
8, csak a szokásis incel bullshit.
Azt állítják, hogy csak az rúghat egyáltalán labdába párkeresés terén, akinek X nettó fizuja, X ingatlana, X autója, X magassága, X izma stb... van
Azaz egy feltétellista ami hiányában a férfi jobb ha nem is pazarolja az idejét ismerkedéssel mert teljesen eséltelen.
Mondom, szokásos incel vergődés. Persze végülis érthető, 0 tapasztalatuk van a nőkről, nincs nagyon kapcsolatuk a realitással, így valamit ki kell találni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!