Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérkeztek a friss adatok: 559 100 forint volt a magyarok átlagfizetése > mostantól 2-3 M lesz a rajtengedély?
Shiet, az átlag alá került a fizum:S Na, ez lehangoló.
A rajtengedélyede tmeg dugd fel magadnak, amíg pénzért akarsz nőt venni, addig csak prostijaid lesznek.
Na, máris kezdődik az incelezés.
Persze hogy van párkapcsolatuk.
Csak itt a gyk-n hőbörög a nagyképű sznob csőcselék, hogy 600 alatt csóró lúzer szar vagy és menj az anyádba, nem jár neked nő.
A tegnapi kérdést már nem is találom, ahol egy konyhakert művelése miatt kitombolták magukat.
A.: Idehaza 100-ból vajon hány ember kap kézhez 500-at vagy többet? (Tudom, a Gyakorin ez aprópénz.)
B.: Melyik ér többet?
- Hitelmentes saját lakás + hitelmentes kocsi + 0 hitel + 0 gyerektartás + 300 fizu.
- 800-as fizu, hiteles lakás (Röpke 25 évre.) + hiteles kocsi (5 évre.) + esetleg gyerektartás is.
C.: Pályakezdőként, 0 forint önerővel, mondjuk valós 500-as fizuval, mennyi idő összerakni egy lakás ÖNEREJÉRE, azaz csak a beugróra a hitelre?
https://www.youtube.com/watch?v=upfFQkVSoMI
8-as: normálisan gondolkodó, a jövőre tervező emberként nyilván ez az opció a jobb: - Hitelmentes saját lakás + hitelmentes kocsi + 0 hitel + 0 gyerektartás + 300 fizu.
Viszont ekkor nincs szórakozás, nincs "luxus" életforma, mint pl.:
- welnessezés minden hétvégén,
- állandó utazások, lehetőleg egzotikus helyekre
- luxus márkák vásárlása (Apple, Gucci és társai szarságok)
- hétvégi csapatás és rongyrázás valami szórakozóhelyen
stb.
A 800-as fizuval már megteheted ezeket, feltéve, hogy szarsz a holnapra és nem is veszel lakást, csak hiteled van és viszonylag jó fizud.
Az a baj ahogy én látom a külsőségek és a látszat számít.
Szóval az úgymond "jobb" életet fog élni, aki többet keres viszont csak a mának él, mint aki szerényebben keres, de megvannak a normális élethez szükséges alapok.
9, ok, és a felsoroltakat hány magyar ember űzi szerinted?:D
Én max 5%-ra tenném a voksom, de azzal is talán túllőttem, elvégre az is közel félmillió magyart jelentene...
Egyébként havi 300ból már lehet menni welnessezni. Igaz, nem minden héten, csak évente 2-4 alkalommal, de lehet menni, ha valakinek erre van igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!