Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megérkeztek a friss adatok:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérkeztek a friss adatok: 559 100 forint volt a magyarok átlagfizetése > mostantól 2-3 M lesz a rajtengedély?

Figyelt kérdés

Anyagias nők vérszemet kapnak a hír hallatán?

[link]

2023. szept. 25. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha egymillió (700 ezer, 2 millió? Most akkor mennyiről beszélünk?) alatt nem lehetne csajozni, akkor sose lehetett volna nőm :D

Sőt, volt hogy jövedelmem se volt, aztán mégis.

2023. szept. 25. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a nőnek az én fizetésemhez? Egyrészt nem mondom el, maximum ha már a feleségem a másik hogy mindenki fizeti a saját részét, én nem szeretnék senkit finanszírozni(nyaralást sem), sem eltartani. A másik hogy nálam az elején nincs olyan hogy közös, persze apróságok beleférnek, de nálam elvárás hogy a nőnek is legyen kocsija, tudjon vezetni, ha pl utazásról van szó akkor felesbe fizessük az útiköltségeket.
2023. szept. 25. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:
69%
12. Így van, így vagyok vele én is. Emancipáció van, a nők ugyanúgy tanulhatnak, dolgozhatnak, pénzt kereshetnek, szavazhatnak, lehet jogsijuk, állásuk, mindenük. Nálam minden felesben megy. Ha valakinek nem tetszik, keresek olyat, akinek igen.
2023. szept. 25. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!