Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak közt van aki mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak közt van aki mire összerakja a "RAJTENGEDÉLYT", addigra úgy lelakja magát hogy már egy nőnek sem kell?

Figyelt kérdés

2023. nov. 20. 11:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%
9, már no offense, de ezt a kifejezést ti, incelek hoztátok be....
2023. nov. 20. 13:24
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

"gyakoris nők használják ezt a kifejezést"

Gyakoris incelek álmodták meg.

2023. nov. 20. 13:29
 13/25 anonim ***** válasza:
74%

“Gyakoris nők”

Tehát mamahoteles trollkodó 30-50es pasik…

2023. nov. 20. 13:58
 14/25 anonim ***** válasza:
21%

Ha pénzről van szó akkor itt a nők szokták habzó szájjal bömbölni azt, hogy nettó 600e CSAK alap és amelyik pasi nem tud ennyit keresni az életképtelen.

2023. nov. 20. 16:44
 15/25 anonim ***** válasza:
35%
Ha én is tudok annyit keresni, tartsam el a seggét?
2023. nov. 20. 16:48
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

14, van EGY ilyen nő itt, igen. Kva idegesítő, de nem ő az egyetlen aki idegesítő itt:D

És van a halom férfi aki kérdezgeti, hogy "ehhez a csajhoz ennyi nettó elég?" vagy "ehhez a csajhoz pesti panel és egy audi elég?". Meg "nincs idplomám tehát nem lehet nőm" meg "mire összeszedem a rajtengedélyre valót..."

2023. nov. 20. 16:51
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

16 pont előtted kommentelt a emlegette szamár nő. 15 ös válasz az övé.

Lefordítom

(Beleszületett a gazdag családba. Mami /papi vette neki a lakást ,autót , megtakarítást és szereztek neki protekcióval egy fordító állást (mert beszél 2 idegen nyelvet). Egyetlen szomorúsága hogy duci testalkatú. És a gyakori a hobbija hogy a nála nagyságrendekkel jobb személyiségű , de csóró családba született férfiakat mondja el minden féregnek aki nem rendelkezik saját lakással ,diplomàval , sportos testtel és millió közeli keresettel.

2023. nov. 20. 18:52
 18/25 anonim ***** válasza:
61%

"van EGY ilyen nő itt, igen. "

Ohh bárcsak egy lenne de sajnos már nagyon ellepték az ilyen nők a komment szekciót a kérdések alatt.

2023. nov. 20. 19:13
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

Már bocsi 17, te beszedtél valamit? Vagy a kisujjadból szívod ki ezeket a baromságokat? Az égvilágon semmit nem tudsz a 15-ösről, de konkrétan az egész életét kielemezted. Kereken nulla háttérinfoval, totálisan ismeretlenül :D Mennyire kell már ehhez mélységesen szánalmasnak lenni? Fröcsög belőled a megkeseredettség és rosszindulat.

Bár tudjuk, ha egy nőnek saját lakása van, akkor azt csak és kizárólag anyuci/apuci tehette alá, bezzeg ha a férfinak van, akkor ő azt tuti biztos, hogy vérrel-verejtékkel szerezte meg.

Én pl nem keresek (még) 600 nettót, "csak" 560-at. Elvégeztem az egyetemet, éveken át spóroltam, amin csak tudtam és végül vettem egy kis lakást némi hitellel. Történetesen duci sem vagyok, rendszeresen edzem és egyáltalán nem tartom életképtelen féregnek azt a férfit, akinek nincs saját lakása, diplomája, sportos teste v milliós fizuja. Lehet újat mondok, de a férfiak jókora részének ezek nincsenek meg és lám mégis párkapcsolatban élnek.

Ezek fényében viszont semmi ördögtől való nincs abban, ha én közel 600 ezres fizuval nem kívánok összejönni pl egy minimálbéres csávóval, akiben semmi akarás nincs arra irányulóan, hogy esetleg tovább képezze magát és/vagy váltson és haladjon előre az életben. Ahogy abban sem, hogy vékony, csinos nőként nem fogok kövér pasival leállni. Persze meg lehet ezen sértődni és lehet rajta toporzékolni, de a világon semmin nem fog változtatni.

Mikor a férjemmel összejöttünk nem hogy saját kocsija, jogsija sem volt. Nem volt (pontosabban nincs) diplomája és többet is kerestem, mint ő. Ideje lenne elengedni azt a téveszmét, hogy csak a sportos, saját lakással, kocsival és milliós fizuval rendelkező pasik rúghatnak labdába és csak nekik van nőjük, mert ez egész egyszerűen nem igaz.

2023. nov. 20. 19:53
 20/25 anonim ***** válasza:
14%

"de akkor mi van azzal hogy a lakás, pénz, autó megvan akkor nők probléma megoldva?"

Ezt a baromságot meg honnan veszed?

Nyilván ha van pénzed, akkor akár napi szinten is hívhatod a luxusprostikat és a pina-igény le van tudva. De szeretve nem leszel, maximum rádakaszkodik egy aranyásó aki jól megcsapol ugyan, de aztán a bankszámládat is, és akkor még örülhetsz ha annyival megúszod a "kapcsolatot"

Szeretve nem leszel, az a chadek kiváltsága hogy szeressék őket

2023. nov. 20. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!