Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most tényleg nem értik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nem értik a pasik a kontextusokat? Az alábbi nem érthető?

Figyelt kérdés

Online csetelgettem egy pasival több heteket néha, tehát nem annyira idegen.

De valahogy soha nem találkoztunk még. De közel vagyunk egymáshoz.

Na és a parbeszéd ami szerintem egyértelmű, neki nem:

Ő: "Most szabin vagyok 2 hètig. Így pihentem ma"

Én: (értesitésben azt láttam csak:" igy pihentem" kinyitom hogy megnézzem hogyan, erre semmi, ezért)írtam neki:

"Azt hittem vmi kép lesz.

Du 2 kor ráérsz?"

Ő (ír másnap vagy nem tom mikor)

"Szia."(es ennyit. Lesz.rva amit kérdeztem. Én meg vàrom ír e rá választ)

Én: nem reagáltam semmit.

Ő (megint másnap ill kesobb ír)

"Mizu"

Én: "Hát így már semmi:D" (mégis mi lenne? Vártam volna képet vagy higy meséljen a szabijárol meg azt is hogy találkozunk e amire még csak nem is válaszol még ma se)

Ő: "Hogy?"

(Nem ért semmit az egeszböl)

Na szoval csak a cset igy néz ki"

Ő: most 2 hétig szabin vagyok. Így pihentem ma.

Én: azt hittem vmi kép lesz. Du 2 kor ráérsz?

Ő: Szia.

Én: -

Ő: Mizujs

Én: így már semmi:D

Ő: Hogy?

Neki nem esik le hogy kerdeztem vmit mikor ott áll fehéren feketén?

Tiltsam?

#társker pasik
2023. nov. 14. 08:38
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
95%
Semmi közötök egymáshoz. Miért pazarolod rá az idődet? Miért kéne tiltani? Nem bántott.
2023. nov. 14. 08:50
 2/47 anonim ***** válasza:
77%
Így pihentem ma = tehát pihentem ma. Már bocs, de ezt hogy lehet úgy érteni, hogy valami kép lesz? 😳 Itt te voltál az, akinek szövegértési problémája volt, de ez a sziamizu stílus sem piskóta. Egyikõtök sem képes kommunikálni, legalábbis egymással nem, a pasi találkozni meg biztosan nem akar veled, úgy tûnik, csak te tepersz ezért. Felejtôs.
2023. nov. 14. 08:50
 3/47 anonim ***** válasza:
100%
"a pasik" - Miért általánosítasz? Itt csak egy pasi van a történetedben, és ő nem akar tőled semmit.
2023. nov. 14. 08:51
 4/47 anonim ***** válasza:
80%
Engedd el, akármilyen szempont szerint, egy fasz.
2023. nov. 14. 08:58
 5/47 anonim ***** válasza:
94%
Nem erdekled, soha nem akar veled találkozni
2023. nov. 14. 08:58
 6/47 A kérdező kommentje:

2 az igy pihentem ma 2èrtelmu

Szoktak sokan felrakni kèpet pl igy nyaralok igy pihenek igy eszek igy vagyok wc-n

Vagy minimum leirják 2 hetig szabin vagyok igy pihentem ma de holnap maszekolok megyek nagyanyámhoz aztan 1 hét sielés(vagy bármi)

Es lehet ugy is erteni ma pibentem csak es jonapot.

De neki nem esik le higy 2 feleképpen értheto.

Jeleztem is neki hogy azt hittem kép lesz.

Amibol egy normalis ember már vágja hogy a másik máshogy ertette a mondatot es kiváncsi arra hogyan telik a szabadideje!

Ergo kifejti bővebben.

Neki az sem esett le hogy en máshigy értelmezem, es ag sem hogy érdekelne mizu vele szabadság alatt. Kb semmi nem esett le neki.

En tudok kommunikalni.

Arra hogy megkerdezek vkit higy fu 2 kor raér e en választ várok mint minden normalis ember. Es valasz helyett arra hogy szia masnap meg a mizura evidens hogy szándekosan nem írom le mégegyszer mint a fogyatekosoknam hogy b+kerdeztem vmit nem látod? Ráérsz valamikor?

2023. nov. 14. 09:00
 7/47 anonim ***** válasza:
15%

#2:

Neked van értelmezési problémád!

Írta a kérdező, hogy annyit látott elsőre fejlécben, hogy "így pihentem", s erre írta meg a faszinak, hogy azt hitte kép lesz, ezzel akarta előrébb vinni az ismerkedést, egy képcserére, persze mikor megnyitotta az üzenetet már látta... Mit nem lehet ezen érteni, szerintem a kérdező egy okos, intelligens nő. 😍

2023. nov. 14. 09:01
 8/47 A kérdező kommentje:

Azért általánosítok mert írhatnám a többit is.

Írjam a másikat?

2023. nov. 14. 09:02
 9/47 anonim ***** válasza:
91%
Egy NŐ nem fog teperni, csak bólintani, tehát a férfi dolga vinni előre az ismerkedés szálát!
2023. nov. 14. 09:03
 10/47 anonim ***** válasza:
73%

Hát az intelligenstől messze van.

Egyébként sem értem, minek heteken át csetelgetni, ahelyett, hogy találkoznának. Mint a 12 éves tinik, komolyan mondom.

2023. nov. 14. 09:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!